Eυχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας προς τους αρχιπυράρχους εν αποστρατεία κ. Βασιλάκη και κ. Καράμπελα

12:35 μ.μ. - Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021
12:01 μ.μ. - Παρ, 29/35/2021
Image: Eυχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας προς τους αρχιπυράρχους εν αποστρατεία κ. Βασιλάκη και κ. Καράμπελα

Δείτε εδώ αναλυτικά

«Έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, πληροφορηθήκαμε την προαγωγή σε Αρχιπύραρχους τόσο του μέχρι πρότινος Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Λασιθίου, κ. Μιχάλη Βασιλάκη, όσο και του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Ρεθύμνης ο οποίος υπηρέτησε και ως Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, κ. Παναγιώτη Καράμπελα, και την ταυτόχρονη αποστρατεία τους.

Θέλω καταρχάς να συγχαρώ για την προαγωγή τους, δύο άξια στελέχη τα οποία από όποιο πόστο και αν υπηρέτησαν το πυροσβεστικό Σώμα, άφησαν πίσω τους ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και αποτελεσματικό έργο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην αποτροπή μεγάλων καταστροφών τόσο στο νομό Λασιθίου συνολικά, όσο και στον Δήμο Ιεράπετρας και στον Πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού.

Η άψογη συνεργασία και ο συντονισμός του Πυροσβεστικού Σώματος με τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και τους φορείς οδήγησαν όχι μόνο στην άμεση αντιμετώπιση των κρίσεων που προέκυψαν, αλλά και στη μείωση του ετήσιου ποσοστού πυρκαγιών.

Σας ευχαριστώ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον επαγγελματισμό που επεδείξατε όλα αυτά τα χρόνια και σας εύχομαι καλή επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας