Ευχαριστήριο του Πρέδρου και του Τ. Σ. Ανατολής για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό

11:32 π.μ. - Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Κυρ, 30/32/2020
Image: Ευχαριστήριο του Πρέδρου και του Τ. Σ. Ανατολής για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό

Αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν το αποτέλεσμα από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κρίνεται πολύ ικανοποιητικό

Το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος ΑΝΑΤΟΛΗΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το δήμο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για τις εργασίες που πραγματοποίησε στο χωριό μας. Αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν το αποτέλεσμα από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κρίνεται πολύ ικανοποιητικό.

hxonews

Συγκεκριμενα 1) Αποκαταστήσαμε μετά από πολλά χρόνια τον περιφερειακό δρόμο βόρεια του χωριού της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Ο δρόμος αυτός που εξυπηρετεί πολλά σπίτια του χωριού ήταν σχεδόν αδιάβατος.Δρόμος γεμάτος χαντάκια λακκούβες και ανοικτά φρεάτια που δημιουργήθηκαν λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης. 2) παρ´όλο που το χωριό μας είναι παραδοσιακό και τουριστικά αναπτυσσόμενο τα σοκάκια δυστυχώς δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προσπαθήσαμε λοιπόν σε κάποια σημεία με μικρές παρεμβάσεις και αλλού με μεγαλύτερες να τα βελτιώσουμε στο μετρό του εφικτού. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν σοκάκια τα οποία ακόμα ήταν με χώμα και όχι πλακόστρωτα όπως θα έπρεπε να είναι.

Είναι γεγονός ότι χρειάζεται, πολύ δουλειά με τεχνικά μέσα μελέτες και την αναγκαία βούληση για να αλλάξουμε την εικόνα του χωριού μας. Βασιζόμαστε στην άριστη συνεργασία που έχουμε με τον δήμαρχο μας κύριο ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ και στην υποστήριξη του για να το πετύχουμε.

Τον ευχαριστούμε θερμά. Ακόμα ευχαριστούμε τον καθ´ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Γεωργαλακη Εμμανουηλ Για την συνεχή παρουσία του και επίβλεψη των εργασιών. Επίσης ευχαριστούμε τον εργοδηγό του Δήμου κύριο Ζαμπετάκη Νεκταρίο καθώς και το τεχνικό προσωπικό που εργάστηκε ευσυνείδητα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες με τον καλύτερο τρόπο.

Ο προεδρος τοπικού συμβουλίου

Βασίλης Ζαχαροπουλος