Φέτος τον Ιούλιο η καρδιά του SUP χτυπάει στον Άγιο Νικόλαο

2:40 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023
02:05 μ.μ. - Τετ, 24/40/2023
Image: Φέτος τον Ιούλιο η καρδιά του SUP χτυπάει στον Άγιο Νικόλαο

Τα HIGHLIGHTS της φετινής διοργάνωσης

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου (ΝΑΣΑΝ) και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου του Δήμου Αγ. Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Κανό – International Canoe Federation (ICF), με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα και την σταθερή υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), διοργανώνουν διεθνή διασυλλογικό αγώνα STAND UP PADDLING (SUP), την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 με τίτλο AGIOS NIKOLAOS ON SUP – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ICF 2023 – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUP.

Δυναμική επιστροφή φέτος για τον αγώνα – θεσμό στην ελληνική πρωτεύουσα του SUP με τη διεθνή διοργάνωση να παίρνει τη θέση που της αξίζει δίπλα σε SUP προορισμούς σε όλο τον κόσμο!

HIGHLIGHTS της φετινής διοργάνωσης:

*Το μοναδικό ICF SUP WORLD CUP στην Ευρώπη για το 2023.

*Το Παγκόσμιο Κύπελλο SUP περιλαμβάνει αγώνες για junior, masters και elite αθλητές και είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αγωνιστεί.

*Το Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρει επιπλέον κίνητρο καθώς αποτελεί βαθμολογικό αγώνα κατάταξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP του 2023 που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη το Νοέμβριο (ICF SUP Worlds Pattaya 2023).

*Παράλληλα αποτελεί: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης (Sprint & Τεχνικό) 2023

*Για τη διοργάνωση έχουν καθοριστεί χρηματικά έπαθλα ύψους 9.000 ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν στους 3 πρώτους & πρώτες των διαδρομών μεγάλων αποστάσεων, σπριντ και τεχνικών διαδρομών.

*Παράλληλο event: Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη διοργάνωση Agios Nikolaos Cliff Diving στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου (Λίμνη Βουλισμένη). Extra θέαμα και δράση!

*Έχετε επισκεφθεί το όμορφο νησί της Κρήτης και την περιοχή του Αγίου Νικολάου στην καρδιά του καλοκαιριού; Τέλειες καιρικές συνθήκες, ιδανικές για να SUP-άρουμε! Με πανέμορφες, ποικιλόμορφες παραλίες, με γαλαζοπράσινα νερά.

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2023: Παραλαβή πακέτων αθλητών στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2023: TECHNICAL

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/2023: SPRINT

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/07/2023: LONG DISTANCE

Ανακάλυψε τη SUP-er πλευρά του Αγίου Νικολάου στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού και γίνε κι εσύ κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής του SUP στο επερχόμενο AGIOS NIKOLAOS ON SUP – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ICF 2023 – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUP!

Περισσότερα στο: http://agiosonsup.gr