Φιλοζωικός Ιεράπετρας: Βοήθεια στη μεταφορά ζώων στην Αθήνα

11:58 π.μ. - Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016
11:04 π.μ. - Πέμ, 21/58/2016
Image: Φιλοζωικός Ιεράπετρας: Βοήθεια στη μεταφορά ζώων στην Αθήνα

Η ζήτηση των κουταβιών που εθελοντές φιλοξενούν με τη βοήθεια του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιεράπετρας και συχνά βλέπετε στη σελίδα μας, έχει ως αποτέλεσμα να ψάχνουμε συνεχώς ταξιδιώτες από Ιεράπετρα προς Αθήνα που θα μεταφέρουν οικειοθελώς τους μικρούς μας φίλους στις νέες τους οικογένειες με αποτέλεσμα αυτά να μη γυρίσουν πίσω στην αδέσποτη ζωή την όποια οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες των γονιών τους επέλεξαν γι αυτά...

H Διαδικασία της μεταφοράς είναι ευκολότερη απ όσο μπορεί να σκεφτεί κάνεις αλκή ανέξοδη καθώς ο εθελοντής το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει το κουτάβι στα ειδικά κλούβια του πλοίου και το πρωί να το παραδώσει στα χεριά του νέου ιδιοκτήτη ο όποιος εγγυούμαστε ότι θα περιμένει εκεί . Στην περίπτωση του αεροπλάνου θα χρειαστεί να κρατεί στην καμπίνα του αεροσκάφους το κουτάβι μέσα στο κλουβάκι του.
 
(φυσικά μπορούν να βοηθήσουν και εθελοντές από άλλες πόλεις της Κρήτης που αναχωρούν από Ηράκλειο για Αθήνα)
 
Μετά το Πάσχα θα χρειαστεί να στείλουμε στην Αθήνα είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο 5 κουταβάκια ηλικίας τότε 45 ημερών και ένα ενήλικο 13 κιλών. Ενδέχεται ο αριθμός να αυξηθεί κατά 2 ή 3 κουτάβια. Κάθε εθελοντής έχει δικαίωμα να μεταφέρει μέχρι 3 ζώα . Εκείνα θα συνοδεύονται βεβαίως από το βιβλιάριο υγείας ,το πιστοποιητικό microcip αλλα και τα απαραίτητα επικυρωμένα έγγραφα που ο ΦΣΙ εχει πρωτίστως λάβει από τους ενδιαφερόμενους αναδόχους.
 
Χωρίς τη βοήθεια σας αυτο δε θα πραγματοποιηθεί . Kανουμε έκκληση λοιπον κυριως στους εκατοντάδες φοιτητές που θα φύγουν εκείνες τις μέρες να μας βοηθήσουν. 

Επικοινωνήστε μαζι μας στο 6947910763 και γραπτώς στη σελίδα ή στο mail μας. https://www.facebook.com/ierapetrafilozoiki