Φρίκη: Ο πατέρας έκανε πάρτι βιασμού και κακοποιούσαν τον 7χρονο γιο του – Έβλεπε και συγκάλυπτε η μητέρα

10:46 π.μ. - Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022
10:11 π.μ. - Τρί, 01/46/2022
Image: Φρίκη: Ο πατέρας έκανε πάρτι βιασμού και κακοποιούσαν τον 7χρονο γιο του – Έβλεπε και συγκάλυπτε η μητέρα

Η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία ανηλίκων έγινε το 2017

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίσης ανηλίκων από τους γονείς τους στα Πετράλωνα.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος του κοριτσιού, Δήμητρα Πλαστήρα «ο πατέρας διοργάνωνε πάρτυ όπου φίλοι του πατέρα βιάζαν με τη σειρά τους το παιδί».

Έγινε γνωστό μάλιστα πως η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία ανηλίκων έγινε το 2017. Μάλιστα τα παιδιά καταγγέλλουν πως στα «πάρτυ οργίων συμμετείχε και ένα θείος της οικογένειας».

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στη μήνυση, η 22χρονη σήμερα «Α» και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους. Κακοποίηση που σύμφωνα με τις περιγραφές τους, άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από περίοικο εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε στο σπίτι του.

Η λεπτομερής περιγραφή των παιδιών στη μήνυσή τους κατά της μητέρας τους είναι ανατριχιαστική και δίνει την εικόνα ενός πατέρα ο οποίος, όχι μόνο ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά του αλλά τα «πάσαρε» και σε φίλους της οικογένειας.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται σε μία γειτονιά των Πετραλώνων, όπου ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα. Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη γειτονιά και έδειχνε μονίμως φοβισμένο. Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν. Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις «συνήθειες» στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.

Η κοπέλα εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά.

Υπάρχει και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα. Ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

zarpanews