Φυτεία με 357 δενδρύλλια εντόπισε ελικόπτερο της αστυνομίας στα Χανιά

2:43 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019
02:03 μ.μ. - Πέμ, 07/43/2019
Image: Φυτεία με 357 δενδρύλλια εντόπισε ελικόπτερο της αστυνομίας στα Χανιά

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε χθες (02.07.2019) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου  Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια πενήντα επτά (357) δενδρύλλια κάνναβης.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.
 
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Χανίων, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας . Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε φυτεία, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τριακόσια πενήντα επτά (357) δενδρύλλια, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων .