Γ. Αθάνατος: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες ασέλγειας 35χρονου στην 5χρονη κόρη του

12:35 π.μ. - Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
12:04 π.μ. - Πέμ, 25/35/2019
Image: Γ. Αθάνατος: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες ασέλγειας 35χρονου στην 5χρονη κόρη του

«Πρώτη φορά στη δικηγορική μου καριέρα χειρίστηκα τόσο σοκαριστική υπόθεση»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης που εξελίχθηκε σε περιοχή του Ηρακλείου με 35χρονο πατέρα να κακοποιεί σεξουαλικά την 5χρονη τότε κόρη του, δίνει μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο κ. Γιώργος Αθάνατος  συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή κάθειρξης 39 ετών με εκτιτέα ποινή κάθειρξης τα 25 έτη.

Ο πα «τέρας» ασελγούσε στο παιδί του για περίπου τρία χρόνια την περίοδο από 2013 -2016. Το ίδιο το παιδί άνοιξε την καρδιά του σε συγγενικά του πρόσωπα από εκεί άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι. Το παιδί εξετάστηκε στην πορεία από ειδικούς γιατρούς και παιδοψυχολόγους που επιβεβαίωσαν τα όσα δεινά τραβούσε το παιδί στα χέρια του ίδιου του, του πατέρα.

Ο κ. Αθάνατος εμφανώς συγκλονισμένος από την υπόθεση αυτή ανέφερε πως είναι αδιανόητο, είναι βάναυσο, δεν το χωρά ανθρώπου νους τα όσα βίωσε το παιδί σε τόσο μικρή ηλικία και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να είμαστε κοντά στα παιδιά μας ουσιαστικά, να μην αψηφούμε τα λόγια του παιδιού μας και σε περίπτωση που διαπιστωθεί το οτιδήποτε ή ακόμη και εάν υπάρχει η παραμικρή υποψία να απευθυνθούμε σε ειδικούς χωρίς δισταγμό και χωρίς να χάνουμε χρόνο.
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Αθάνατου:
 
 
 
 
 
 
φωτο αρχείου