Γ. Γουλιδάκης: Έρχονται αλλαγές στο εργόσημο

12:32 μ.μ. - Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017
12:09 μ.μ. - Σάβ, 02/32/2017
Image: Γ. Γουλιδάκης: Έρχονται αλλαγές στο εργόσημο

Ανάλυση φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων

Θέματα  φορολογικά και ασφαλιστικά ανέλυσε στον ΗΧΩ ο περιφερειακός σύμβουλος και οικονομολόγος κ. Γιάννης Γουλιδάκης. Σημαντικές πληροφορίες για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, για τις επιχειρήσεις και τους  επαγγελματίες που πρέπει να βάλουν μηχανάκι POS, τι γίνεται με το ακατάσχετο όριο, τι προβλέπεται για εργόσημο  κλπ 
Σημείωσε ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση και ενημέρωση γιατί δυστυχώς οι ρυθμίσεις , εγκύκλιοι κλπ αλλάζουν συνεχώς και αυτό δημιουργεί σύγχυση. 
 
Ο κ. Γουλιδάκης θα μιλήσει  για τις  μεταβολές και  συνέπειες  στο φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο του ΑΓΡΟΤΗ και του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ με τον Νόμο 4387/2016 από 01 Ιανουαρίου 2017, σε εκδήλωση που θα γίνει  τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 σε μια συνδιοργάνωση από ,   BIC Κρήτης,  Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου. Η ενημερωτική εσπερίδα θα γίνει στη συνεδριακή  Αίθουσα του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης (BIC Κρήτης) Φιλοθέου Α’, 8 στην Ιεράπετρα. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Γουλιδάκη