Γ. Καραλάκης - ΤΟΕΒ: Το νέο Δ.Σ. θα εργαστεί συλλογικά για το καλό της αγροτικής Ιεράπετρας κόντρα στις δυσκολίες των καιρών

12:53 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Δευ, 22/53/2022
Image: Γ. Καραλάκης - ΤΟΕΒ: Το νέο Δ.Σ. θα εργαστεί συλλογικά για το καλό της αγροτικής Ιεράπετρας κόντρα στις δυσκολίες των καιρών

Τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

Μετά την Γενική Συνέλευση στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε στις 19-8-2022 στην μικρή αίθουσα του Δημαρχείου Ιεράπετρας Μελίνα Μερκούρη τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. έχουν ως εξής: .

1ος     ΚΑΡΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                    35

2ος     ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                  34

3ος     ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                  32

4ος     ΧΑΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ                                      27

5ος     ΓΕΝΕΙΑΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                      26

6ος     ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΙΧΑΗΛ                       25

7ος     ΜΠΑΙΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                            22

8ος     ΒΙΑΝΝΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΟΥ                              20

8ος     ΚΑΒΒΟΥΣΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ         20

10ος   ΚΑΛΥΒΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΑΡΚΟΥ                              18

11ος   ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΜΗΝΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ                             16

12ος   ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                            15

12ος   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ           15

12ος   ΣΑΜΠΡΟΒΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ                15

Όπως υπενθυμίζετε από τον ΤΟΕΒ στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται τα πρώτα επτά μέλη και τέσσερα αναπληρωματικά. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Αξιωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες.

Ο πλειοψηφών, κ. Γιώργος Καραλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 ευχαριστώντας καταρχάς όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά και τον τίμησαν με την ψήφο τους. Τόνισε ότι ο ρόλος του ΤΟΕΒ είναι πολύ σημαντικός για την αγροτική Ιεράπετρα ως Δ.Σ. θα εργαστούμε ενωτικά και συλλογικά με βασικό κορμό το έμπειρο προσωπικό. Με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί όπως η προσαγωγός διώρυγα που είναι σε εξέλιξη αλλά και τα συμπληρωματικά έργα που θα δημοπρατηθούν τον Σεπτέμβρη, θα ενισχυθεί το φράγμα Μπραμιανών και θα εξασφαλιστεί νερό για τα επόμενα χρόνια καλύπτοντας μάλιστα και επιπλέον ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Βασική προϋπόθεση οι βροχοπτώσεις με την αγωνία για την επόμενη μέρα να είναι υπαρκτή βλέποντας κανείς τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής σε άλλες χώρες του πλανήτη.

Παράλληλα στόχος είναι η βιωσιμότητα του Οργανισμού και μια καλή διαχείριση. Για όλους αυτούς τους λόγους το Δ.Σ. θα πρέπει να εργαστεί συλλογικά για το καλό των παραγωγών και του τόπου γενικότερα, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραλάκης.

Ακούστε εδώ τον κ. Καραλάκη ο οποίος με την ευκαιρία και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Α.Σ. "Ανατολή" θέλησε να ευχηθεί μια καλή καλλιεργητική χρονιά, σημειώνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο ξεκίνημα όπως είναι το αυξημένο κόστος παραγωγής ως συνέπεια του αυξημένου ενεργειακού κόστους κάτι που ισχύει παγκόσμια αλλά και λόγω της έλλειψης εργατών γης.