Μετεολάτρες: Εξασθενούν οι άνεμοι τη Μεγάλη Τετάρτη - Η πρόβλεψη για την Κυριακή του Πάσχα

9:18 π.μ. - Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Τετ, 01/18/2024
Image: Μετεολάτρες: Εξασθενούν οι άνεμοι τη Μεγάλη Τετάρτη - Η πρόβλεψη για την Κυριακή του Πάσχα

Με παύση των έντονων βόρειων ανέμων θα συνεχίσει η Μεγάλη εβδομάδα σύμφωνα με τον Γιάννη Αϊβαλιωτάκη και τους Μετεολάτρες

Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα θα έχουμε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ και ριπές 4 με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η υγρασία θα είναι 60- 75%.

Την Μεγάλη Πέμπτη θα έχουμε ηλιοφάνεια με συννεφιές κατά περιόδους και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις εντάσεως 2 με 3 μποφόρ και η υγρασία θα είναι 60-70%.

Αρκετή ηλιοφάνεια θα έχουμε την Μεγάλη Παρασκευή με την θερμοκρασία να φτάνει στους 25 βαθμούς η μέγιστη και τους 17 η ελάχιστη. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί εντάσεως 2 με 3 μποφόρ και η υγρασία 45 με 70%. Την ώρα της περιφοράς του επιταφίου, η θερμοκρασία θα είναι περίπου στους 20 βαθμούς και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 2 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις θα έχουμε το Μεγάλο Σάββατο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, νοτιοδυτικοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και ριπές 5 που το βράδυ θα εξασθενήσουν, με την έντασή τους να μειώνεται στα 1 με 2 μποφόρ. Η υγρασία θα είναι 45-65%.

Με πιθανότητα ασθενούς βροχής και αρκετές συννεφιές θα ξεκινήσει η Κυριακή του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι φαίνεται να είναι βορειοδυτικοί 1 με 2 μποφόρ το πρωί με ενίσχυση από το μεσημέρι στα 3 με 4 μποφόρ και ριπές των 5 μποφόρ. Η υγρασία θα είναι 50-65%.

Την Δευτέρα του Πάσχα θα έχουμε έντονη ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 1 με 2 μποφόρ.

Την Τρίτη του Πάσχα θα έχουμε και πάλι ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές, νοτιοδυτικές κατευθύνσεις εντάσεως 1 με 2 μποφόρ.

Από την Τετάρτη του Πάσχα θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας, με σχετική καλοκαιρία. 

-

Facebook: Μετεολάτρες / website: meteolatres.gr (προς το παρόν υπό κατασκευή)