Γ. Προϊστάκης: Στο βρόντο 54.000€ - Ξεράθηκαν τα δέντρα στο ΧΑΔΑ Ιεράπετρας

10:50 π.μ. - Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
10:11 π.μ. - Τετ, 23/50/2016
Image: Γ. Προϊστάκης:  Στο βρόντο 54.000€ - Ξεράθηκαν τα δέντρα στο ΧΑΔΑ  Ιεράπετρας

Κινδυνεύει το έργο

Σοβαρό πρόβλημα στο χώρο αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Ιεράπετρας δημιουργείται καθώς ξεράθηκαν τα δέντρα που είχαν φυτευτεί. Το πρόβλημα προέκυψε επειδή στη μελέτη δεν είχε προβλεφθεί η κατασκευή συστήματος άρδευσης  Τα δέντρα αυτά θα χρησίμευαν ως στήριγμα στα χώματα που χρησιμοποιήθηκαν και τοποθετήθηκαν  στο χώρο κατά  την αποκατάσταση. Πλέον σε μια επικείμενη έντονη βροχόπτωση υπάρχει ο κίνδυνος τα χώματα να παρασυρθούν και να καταλήξουν σε παρακείμενο ποταμό με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αν και το θέμα είχε αναδειχθεί σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έτσι ώστε να τοποθετηθεί δίκτυο , τελικά αυτό δεν έγινε και τα δέντρα ξεράθηκαν. Όπως αναφέρει μάλιστα σε σχετική ανάρτησή του ο επικεφαλής  της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Προϊστάκης ΄΄ Ένα χρόνο μετά την φύτευση των φυτών που θα προστάτευαν τα πρανή του έργου αποκατάστασης της χωματερής Ιεράπετρας ...........
Τι και αν 1 χρόνο τώρα φωνάζω στα Δ.Σ. για να περισώσουμε ότι μπορούμε !!!!!!!!!




 
Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε χθες και πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο ο 5ος ανακεφαλαιωτικός πίνακας του έργου με τα 54.000€ στο βρόντο τελικά !!!!!
Παρά την προσπάθεια που έγινε να καλύψουν τα ρυάκια που δημιούργησε η τελευταία βροχή με μπουλντόζα δυστυχώς το έργο κινδυνεύει να καταστραφεί με την επόμενη νεροποντή !!!!!!
Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα δεν είδα το θαύμα που μας είπε ο αντιδήμαρχος ...... παντού νεκρή φύση ..... κρίμα ..... κρίμα ....΄΄ 
Τις θέσεις αυτές παρέθεσε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΗΧΩ. 
Στη συνέχεια ο κ. Προϊστάκης σχολίασε τα έργα στον πεζόδρομο επί της οδού Κοθρή αλλά και το θέμα του προϋπολογισμού που συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 













Ακούστε εδώ τον Κο Προϊστάκη