Γ. Προϊστάκης: Λάθος η τακτική του Δημάρχου Ιεράπετρας να μην πάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

12:16 π.μ. - Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
12:03 π.μ. - Πέμ, 16/16/2017
Image: Γ. Προϊστάκης: Λάθος η τακτική του Δημάρχου Ιεράπετρας να μην πάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιτέλους, εμείς οι Λασιθιώτες ας συνεννοηθούμε για το τι ανάπτυξη θέλουμε στο νομό μας

Την αναγκαιότητα να υπάρξει συνεννόηση σε επίπεδο Λασιθίου προκειμένου να δούμε το μέλλον του νομού , την ανάπτυξη και την προώθηση των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων εξέφρασε σε δηλώσεις του στον ΗΧΩFM ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας κ. Γιώργος Προϊστάκης. 
Εξέφρασε την αντίρρησή του στο ότι δεν πήγε  ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκης στις συναντήσεις που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον Άγιο Νικόλαο , αλλά και τον προβληματισμό του για την απουσία του Δημάρχου και από άλλες εκδηλώσεις 
 
Ακόμη ερωτηθείς σχετικά από τη δημοσιογράφο κα. Μαρία Τσαγκαράκη με αφορμή τη συλλογή υπογραφών από επαγγελματίες οι οποίοι αιτούνται  προς το δημοτικό συμβούλιο  να έρθει προς συζήτηση η χρήση του πεζόδρομου,  αναφέρθηκε στο θέμα της πεζοδρόμησης της οδού Κοθρή και στο πως θα λειτουργήσει  . Σχολίασε  ότι δεν είχαν γνώση για την προτεινόμενη αλλαγή ροής σε κεντρικούς δρόμους της πόλης  , ότι δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη τα καθιστικά και  δεν έχουν φυτευτεί τα δέντρα  στον πεζόδρομο και ότι σε  προηγούμενη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου είχε συζητηθεί η  δυνατότητα αξιοποίησης κονδυλίου από το πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου για να γίνει επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης. 


Ακολουθεί συνέντευξη κ. Προϊστάκη