Γηροκομείο: Εκλογές στο Σωματείο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας στις 11 Σεπτέμβρη

8:52 π.μ. - Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022
08:09 π.μ. - Πέμ, 01/52/2022
Image: Γηροκομείο: Εκλογές στο Σωματείο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας στις 11 Σεπτέμβρη

Η ανακοίνωση και η έκκληση του Σωματείου

Το Σωματείο «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας »  σας ενημερώνει ότι μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Χανίων που απέρριψε την αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του τότε αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γουλιδάκη για το κλείσιμο της προσωρινής δομής φιλοξενίας , ενημέρωσε όλους τους συναρμόδιους φορείς προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα της ανυπαρξίας επαρκών δομών προκειμένου να φιλοξενήσουν τους ηλικιωμένους που μέχρι σήμερα διαμένουν στη δομή μας.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι της δομής καθώς και οι συγγενείς των ηλικιωμένων. Το σωματείο μας σε συνεργασία με τον δικηγόρο μας κ. Μανώλη Καλαϊτζάκη, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου κάθε ηλικιωμένος ή εργαζόμενος να μην μείνει στο δρόμο.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας καλούμε όλους τους συμπολίτες μας  να συμμετέχουν στις εκλογές της 11ης Σεπτεμβρίου 2022 από τις οποίες θα προκύψει το νέο Δ.Σ. το οποίο πρέπει να προβεί και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση της δομής.

Ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας

Ο πρόεδρος Νικόλαος Μιαούλης

Ο Γραμματέας Κων/νος Γιακουμάκης

φωτο αρχείου