Για ένα ημίχρονο κατάφερε η Βασίλισσα του Νότου να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική απέναντι στη Γιάννα Δούκα

6:12 π.μ. - Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
06:10 π.μ. - Τρί, 17/12/2017
Image: Για ένα ημίχρονο κατάφερε η Βασίλισσα του Νότου να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική απέναντι στη Γιάννα Δούκα

Βάζοντας τους δύσκολα σε κάποιες επιθέσεις που εκδήλωσαν οι «πορτοκαλί» στην εστία της Φραγκούλη

Για 45 λεπτά κατάφερε η Βασίλισσα να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική απέναντι στο δυνατό συγκρότημα της Γιάννας Δούκα, βάζοντας τους δύσκολα σε κάποιες επιθέσεις που εκδήλωσαν οι "πορτοκαλί" στην εστία της Φραγκούλη. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να το ανοίξει η ομάδα μας όταν η Καστόρα πλάσαρε σε κενή εστία στο 15' με την Σταγάκη να βγάζει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Οι Χαραλαμπάκη, Κτενάκη, Καστόρα και Παπαντωνάκη ήταν οι κινητήριοι μοχλοί στις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν η Βασίλισσα Νότου. Ο Εργότελης αν και ανώτερος στο πρώτο μέρος δεν βρήκε εύκολα ανοιχτούς διαδρόμους στην άμυνα μας, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ.
 
Στο δεύτερο μέρος οι Ηρακλιώτισσες ανέβασαν παραπάνω στροφές, κυριαρχώντας στο γήπεδο και σε συνδυασμό τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής μας Νίκος Δανδουλάκης, κατάφεραν να πετύχουν έξι γκολ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 0-7.
 
Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Εργοτέλη στις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινάνε την επόμενη Κυριακή (22/10) και ευχόμαστε το πέρασμά του στη Β' Εθνική να είναι σύντομο. 
 
Βασίλισσα Νότου (Νίκος Δανδουλάκης): Μάντζαρι, Καλύβα, Μπεκιάρη, Χρονάκη Ανθή, Παπαβασιλείου, Κτενάκη, Τζωρτζάκη, Καστόρα, Μαριδάκη, Χαραλαμπάκη, Παπαντωνάκη
Έπαιξαν επίσης οι Αδαμάκη, Παπαδοπετράκη, Χότζα, Βασίλεβα, Μάντη, Χρονάκη Στέλλα, Παπαδάκη, Λαμπράκη
 
Εργοτέλης (Γιάννα Δούκα): Φραγκούλη, Βελεγράκη, Χαριτάκη, Χούμα, Ξέρα, Σημαιάκη, Ηλιάδη, Αλτάνη, Σταγάκη, Παχάκη, Ξυλούρη Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι Βασιλάκη, Ψυχαράκη και Δρακογιαννάκη
 
 
Πηγή: poivn.blogspot.gr