Για οργανωμένο σχέδιο κατά του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κάνει λόγο ο Α. Πανταζής με αφορμή το "εντέλλεσθε" Ανδρεαδάκη

1:03 μ.μ. - Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024
01:02 μ.μ. - Πέμ, 01/03/2024
Image: Για οργανωμένο σχέδιο κατά του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κάνει λόγο ο Α. Πανταζής με αφορμή το "εντέλλεσθε" Ανδρεαδάκη

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα αγώνων και οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν

Για την ξαφνική απόφαση σχετικά με την απόσπαση του αναισθησιολόγου κ. Αντωνάκη, μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Πανταζής.

Έχει αποδειχθεί πολλάκις πως ο κ. Ανδρεαδάκης δεν θέλει την Ιεράπετρα και όχι μόνο δεν συμμερίζεται τα προβλήματά της αλλά δημιουργεί περισσότερα, λέει μεταξύ άλλων.

Ο κ. Πανταζής χαρακτηρίζει το εντέλλεσθε ως μια επίταξη γιατρού. Ακόμη, αναφέρει πως το εντέλλεσθε λύνει προσωρινά το πρόβλημα ωστόσο δημιουργεί άλλα προβλήματα σε μόνιμη βάση καθώς αρκετοί γιατροί καταφεύγουν είτε στο εξωτερικό είτε στην ιδιωτική υγεία. Αυτή η πολιτική έχει φέρει το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στην κατάσταση που είναι τώρα, υπογραμμίζει ο κ. Πανταζής.

«Αν ήμουν ο Αντωνάκης, θα κατέθετα την παραίτησή μου σήμερα.» Από ότι φαίνεται το σχέδιο του κ. Ανδρεαδάκη για να κρατήσει τον κ. Αντωνάκη στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ήταν οργανωμένο από τη αρχή.

Ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να εκφράσει ο καθένας την άποψη του και να βρεθεί λύση. Κλείνοντας, ανέφερε πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα αγώνων και οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν.