Για πρώτη φορά σε δικά του Γραφεία το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας

11:20 π.μ. - Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021
11:06 π.μ. - Δευ, 07/20/2021
Image: Για πρώτη φορά σε δικά του Γραφεία το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας

Τα νέα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Ι. κ. Γεώργιο Ασπραδάκη

Τα νέα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Ι. κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας στεγάζεται πλέον επί της οδού Δημοκρατίας 6, έναντι του Δημαρχείου Ιεράπετρας και δέχεται καθημερινά κοινό από τις 9:00 έως τις 14:00, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας του παραμένουν τα ίδια (τηλ.:2842340393/417 και e-mail:dltier@0448.syzefxis.gov.gr).

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ανέφερε τα εξής: «Η μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός. Η απόκτηση δικών μας γραφείων αποτελούσε πρωταρχικό μας στόχο από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή. Επιδιώκουμε να εκσυγχρονίζουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των αλιευτικών καταφυγίων, την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και το συντονισμό όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την ταχύτερη υλοποίηση των έργων που έχουμε αναλάβει»

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας σημείωσε:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στηρίζοντας τις επιλογές τους. Για πρώτη φορά το Δ.Λ.Τ.Ι. αποκτά το δικό του χώρο, ο οποίος θα συμβάλλει στην πιο εύρυθμη λειτουργία των συναλλασσόμενων.

Το Λιμενικό Ταμείο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας, έχει αναλάβει να υλοποιήσει μια σειρά από μεγάλα έργα ανάπτυξης (καταδυτικό πάρκο, υδατοδρόμιο, αναβαθμίσεις αλιευτικών καταφυγίων, εξομοίωση ΧΖΛ κ.α.)τα οποία θα αλλάξουν την όψη του παραλιακού μετώπου και θα στηρίξουν την ανάπτυξη του Δήμου της Ιεράπετρας. Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη οργάνωσή του και την αποδοτικότερη λειτουργία του, εντάσσεται και το γεγονός της μεταστέγασής του».