Για θέματα της Ιεράπετρας συζήτησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και ο Αντώνης Βγόντζας

4:58 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017
04:02 μ.μ. - Παρ, 17/58/2017
Image: Για θέματα της Ιεράπετρας συζήτησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και ο Αντώνης Βγόντζας

Θέματα που αφορούν την Ιεράπετρα

Αλλά δικαστικές εκκρεμότητες του Δήμου συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του  Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του διακεκριμένου δικηγόρου και πολιτευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Αντώνη Βγόντζα.
 
Ζητήματα  της επικαιρότητας, όπως το Μουσικό Γυμνάσιο, το Νοσοκομείο, οι προοπτικές για το ΤΕΙ, παρεμβάσεις και έργα που εκτελεί και σχεδιάζει ο Δήμος, αλλά και δικαστικές εκκρεμότητες συζητήθηκαν αναλυτικά, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της διευθέτησης των εκκρεμοτήτων για να κλείσει η υπόθεση του αεροδρομίου Ιεράπετρας, για την οποία ο κ. Καλαντζάκης εξέφρασε τη διάθεση του Δήμου Ιεράπετρας να βοηθήσει προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
 
Όπως αναφέρθηκε σε μια αρκετά δύσκολη εποχή ο Δήμος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσουν αναγκαία έργα και να υποστηριχθούν οι υποδομές της Ιεράπετρας, ενώ σύσσωμη η κοινωνία εξακολουθεί να αγωνίζεται και να διεκδικεί τη λειτουργία και διατήρηση υφιστάμενων δομών που έχει ανάγκη η Ιεράπετρα.
 
Ο κ. Βγόνζας εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει τον Δήμο Ιεράπετρας, ενώ κ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε το κ. Βγόντζα για  την επίσκεψή του, το ενδιαφέρον και τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι η εποικοδομητική συνεργασία και το ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές αποτελεί σε κάθε περίπτωση σημαντικό παράγοντα που λειτουργεί υποστηρικτικά για τον τόπο.
 
Γραφείο Τύπου Δήμου Ιεράπετρας