Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές η Βουλευτής Λασιθίου Κ. Σπυριδάκη στον Ηχώ 99,8

11:09 π.μ. - Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Τρί, 17/09/2023
Image: Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές η  Βουλευτής Λασιθίου Κ. Σπυριδάκη στον Ηχώ 99,8

Τι είπε για τα αποτελέσματα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

Η Βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κα Κατερίνα Σπυριδάκη μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές συγχαίροντας όσους έχουν εκλεγεί στην Περιφέρεια και στους Δημάρχους του νομού. Επεσήμανε ότι,  όπως φαίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα αλλαγής ως προς τις δημοτικές εκλογές. Στις περιφερειακές εκλογές ο κ Αρναουτάκης με  μακρά πορεία, ο κόσμος τον εμπιστεύθηκε ξανά και χαίρονται  που είναι από  τον ιδεολογικό  χώρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Αυτό που προέχει είτε σε έναν δήμο είτε στην περιφέρεια είναι η αυτοδιοίκηση να είναι κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του και βέβαια να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου. Προέτρεψε τους πολίτες να είναι ενεργοί  και σχολίασε το μεγάλο ποσοστό αποχής.  Έκανε επίσης ένα σχόλιο για τη σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου όσον αφορά την παράταξη του κ. Αρναουτάκη όπου περιφερειακοί σύμβουλοι προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

 Στάθηκε στη συνέχεια σε θέματα υγείας και λειτουργίας των Νοσοκομείων με αφορμή και την χθεσινή επίσκεψη του υπουργού υγείας κ. Χρυσοχοϊδη στο Ηράκλειο σημειώνοντας ότι πρέπει να έχουμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας για τον πολίτη και εξέφρασε τον προβληματισμό της για  εφαρμογή ΣΔΙΤ στην υγεία.  

Κλείνοντας έκανε αναφορά σε θέματα πρωτογενή τομέα και την έλλειψη εργατών γης τονίζοντας την ανάγκη για άμεση επίλυση των δυσλειτουργιών στη διαδικασία απόδοσης ΑΜΚΑ για τους εργάτες γης που προέρχονται από τρίτες χώρες και εργάζονται στo Λασίθι, θέμα για το οποίο κατέθεσε ερώτηση προς τη Βουλή.