Γιώργος Καρτσάκης: Πρωτοφανές το περιστατικό για την ήσυχη κοινωνία του Λασιθίου

8:57 π.μ. - Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019
08:09 π.μ. - Τετ, 04/57/2019
Image: Γιώργος Καρτσάκης: Πρωτοφανές το περιστατικό για την ήσυχη κοινωνία του Λασιθίου

Καταδίκη για το πρωτοφανές για το Λασίθι, περιστατικό – Γ.Καρτσάκης: Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες ποινικά και κοινωνικά​​

 
Έναν 28χρονο άνδρα που διαμένει στο Ηράκλειο και κατάγεται από το Μονοφάτσι αναζητούν οι αρχές, ως τον ένα από τους δύο επιβαίνοντες στο μαύρο διπλοκάμπινο, από όπου άρχισαν το πρωί να πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα. Τα στοιχεία του δεύτερου όμως είναι ανεπισήμως γνωστά στις Αρχές.
 
Οι δύο αναζητούνται και για το επεισόδιο με τις μαγκούρες κατά κτηνοτρόφου 38 ετών και γυναίκας συγγενή του, σύμφωνα με το kritiworld.gr, που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Κριτσάς.
 
Οι έρευνες συνεχίζονταν μέχρι νωρίς το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή των Λιμνών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Σε κάθε περίπτωση σχηματίζεται δικογραφία από την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης σε δήλωσή του, καταδίκασε τέτοιες ένοπλες ενέργειες σε βάρος αστυνομικών και κάλεσε την κοινωνία να τις καταδικάσει επίσης καθώς τέτοιες ενέργειες, όπως είπε, εν τέλει στρέφονται σε βάρος της.
 
Ανέφερε ότι οι συνάδελφοι του κλήθηκαν να επέμβουν για την προστασία πολίτη και κινδύνευσαν οι ζωές τους. Χαρακτήρισε το περιστατικό πρωτοφανές για την ήσυχη κοινωνία του Λασιθίου και τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες ποινικά και κοινωνικά.