Γκολ στη ζωή - Κόκκινη κάρτα στις εξαρτήσεις !

8:01 μ.μ. - Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
08:07 μ.μ. - Παρ, 10/01/2020
Image: Γκολ στη ζωή - Κόκκινη κάρτα στις εξαρτήσεις !

Φιλικός αγώνας Αναγέννησης ΚΕΘΕΑ την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Μισεδάκειο.

Σε μια όμορφη δράση  θα βρεθούν τα Λιοντάρια την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Μισεδάκειο. Θα δώσουν έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τα παιδιά της δομής του ΚΕΘΕΑ, αφιερωμένο στην μάχη εναντίον των Ναρκωτικών.

Σαν συνέχεια του άρθρου του σωματείου μας την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η Αναγέννηση κάνει πράξη την στήριξη και την πρόθεση να είναι πάντα δίπλα στον αγώνα αυτό, δίπλα σε κάθε οργανισμό, σε κάθε δομή, σε κάθε σωματείο.

Μπορεί λόγω των μέτρων οι αγώνες να διεξάγονται με πολλές δυσκολίες , όμως αυτός ο διαφορετικός αγώνας θα διεξαχθεί με πολλά συναισθήματα. Ένας αγώνας όπου οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να στείλουν το μήνυμά τους:

"Γκολ στη ζωή. Ναι στον Αθλητισμό. Όχι στις εξαρτήσεις"

Για αυτό τον κοινό σκοπό θα αγωνιστούν από τη μια πλευρά η ομάδα της Αναγέννησης και από την άλλη πλευρά,  μέλη- παιδιά του ΚΕΘΕΑ Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το ΚΕΘΕΑ Ιεράπετρας και την υπεύθυνη της δομής της πόλης μας κ. Μαριλένα Χατζάκη για την όμορφη αυτή δράση, για τη δυνατότητα που δίνει στο σωματείο μας να περάσει και το δικό του μήνημα . Το ευχαριστώ μας είναι όμως μεγαλύτερο για τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ και για τον αγώνα τον καθημερινό που δίνουν αυτοί οι νέοι άνθρωποι που πιάστηκαν στα δίχτυα των εξαρτήσεων. 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους !