Γνωρίζοντας το Muay Thai μέσα από τη ματιά του προπονητή Θ. Καραλή και αθλητών

12:21 μ.μ. - Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
12:10 μ.μ. - Παρ, 22/21/2021
Image: Γνωρίζοντας το Muay Thai μέσα από τη ματιά του προπονητή Θ. Καραλή και αθλητών

Ο Θ. Καραλής και οι αθλητές Αλεξάνδρα Χατζάκη, Κάρμεν Τσαβδαρίδη και Γιάννη Πλουσάκη που βρέθηκαν στο στούντιο του Ηχώ 99,8

Σημαντικές πληροφορίες για  το άθλημα του  Muay Thai είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε  μέσα από τη ματιά του προπονητή κ. Θάνου Καραλή και των αθλητών Αλεξάνδρα Χατζάκη , Κάρμεν Τσαβδαρίδη και Γιάννη Πλουσάκη που βρέθηκαν στο στούντιο του Ηχώ 99,8.

Οι αθλητές στάθηκαν ιδιαίτερα στην προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αθλητικές τους υποχρεώσεις, στα μαθήματα του σχολείου αλλά και στο να μη στερηθούν τον ελεύθερο χρόνο και τους φίλους τους. Ένας συνδυασμός που ίσως να ακούγεται λίγο δύσκολο να επιτευχθεί αλλά το καταφέρνουν γιατί « απλά» αγαπούν αυτό που κάνουν.

Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Καραλής τόνισε τη σημασία του αθλητισμού ,γενικότερα, στη ζωή του ανθρώπου παράλληλα όμως με την υγεία του σώματος και της ψυχής. Γιατί η σωστή διατροφή ενός αθλητή έχει πολύ μεγάλη σημασία για την απόδοσή του αλλά πάνω από όλα για τη διατήρηση και φροντίδα της υγείας του. Αντιστοίχως η καλή ψυχολογία γιατί ένας αθλητής πρέπει να διαχειρίζεται σωστά και τη χαρά τη νίκης αλλά και τη λύπη της ήττας. Σε όλο αυτό πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τόσο η οικογένεια όσο και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ, προπονητή, αθλητή, οικογένειας.

Τέλος έγινε αναφορά στη συμμετοχή στο παγκρήτιο διασυλλογικό πρωτάθλημα και  το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγιναν σε Άγιο Νικόλαο και  Αθήνα αντίστοιχα αλλά και στους στόχους για  το πανελλήνιο κύπελλο που ακολουθεί και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.