Γωγώ Ραϊνάκη: Το κορίτσι θαύμα στο μπάσκετ μάγεψε του Αμερικάνους

11:08 π.μ. - Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017
11:02 π.μ. - Δευ, 06/08/2017
Image: Γωγώ Ραϊνάκη: Το κορίτσι θαύμα στο μπάσκετ μάγεψε του Αμερικάνους

Η αθλήτρια του Α.Ο.Ιεράπετρας δέχτηκε πρόταση από Αμερικάνικο Κολλέγιο

Ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του μπάσκετ ανοίγει για την αθλήτρια του Α.Ο.Ι Ιεράπετρας Γεωργία Ραϊνάκη η οποία με την εργατικότητα, την αγωνιστικότητα και  το εξαιρετικό αθλητικό της  ταλέντο  δέχτηκε πρόταση  από κολλέγιο της Αμερικής. Η  αθλήτρια του ΑΟΙ Γεωργία Ραϊνάκη γεννήθηκε στην Ιεράπετρα  τον Αύγουστο του 2001 και σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα Κορασίδων με μια εντυπωσιακή ανοδική  πορεία όλα τα χρόνια της ενασχόλησής της με το μπάσκετ.
Διακρίνεται όμως και στο ποδόσφαιρο αφού παίζει σε ομάδα του Εργοτέλη και τώρα της έχει γίνει πρόταση από την ομάδα του ΟΦΗ.
Η μητέρα της, κα Πόπη μιλά με περηφάνια για την οικογένειά της και την ανοδική πορεία της Γωγώς στον αθλητισμό που τόσο αγαπά.  Όπως  επισημαίνει η πρόσκληση από το High school της Αμερικής  είναι σίγουρα μια σημαντική διάκριση και ανταμοιβή των προσπαθειών του παιδιού ωστόσο  όμως δεν μπορούν να μην λάβουν υπόψη ότι ο αποχωρισμός σε μια ευαίσθητη ηλικία , δεν είναι κάτι εύκολο. Το εάν θα αποδεχτούν την πρόταση είναι κάτι που με σοβαρότητα εξετάζουν.
Ο πατέρας κ. Γιώργος  μιλά και εκείνος για το αγωνιστικό πνεύμα που διακατέχει τη Γωγώ από μικρή ηλικία και  ανέφερε και εκείνος ότι είναι μια πρόταση την οποία εξετάζουν, είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους του χώρου προκειμένου να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση  πάνω από όλα για το ίδιο το παιδί σεβόμενοι πάντα τις επιθυμίες  του.