Γωγώ Σκορδύλη: «Αστέρι» γένους θηλυκού απο την Ιεράπετρα

8:14 π.μ. - Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
08:12 π.μ. - Τετ, 14/14/2016
Image: Γωγώ Σκορδύλη: «Αστέρι» γένους θηλυκού απο την Ιεράπετρα

Η Γωγώ Σκορδύλη είναι εξαιρετική και το απέδειξε στον πρόσφατο αγώνα της στα πλαίσια του No Fight No Victory 2!

Εχοντας στο πλευρό της το δάσκαλο της Θανο Καραλη της σχολης Team Thanos (γυμναστηριο Αθλοραμα) στην Ιεραπετρα, η νεαρή αθλήτρια έδειξε πως έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει.
 
Οπως μπορεί να δει κανείς απο το αποκλειστικό βίντεο του αγώνα της με την Ν. Μπιτζακάκη της σχολής «Πυγμή», η αθλήτρια από την Ιεράπετρα κέρδισε στα σημεια και στους τρεις γυρους!
 

Περασε πολλα χαμηλα λακτισματα, καποια αριστερά μεσαια και 3-4 γονατα κοντα στο συκωτι. Επισης περασε πολλα και δυνατα χτυπηματα με το πισω χερι στο κεφαλι της αντιπάλου της!
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γωγώ Σκορδύλη είναι μόλις 16 χρονων και ασχολειται με το muay thai κατι λιγοτερο απο 2 χρονια!
 
«Ειναι πιστη μαθητρια και πολυ εργατικη, ενας σωστος «στρατιωτης». Μεσα στο χρονο που πέρασε, εχει κληθει να αντιμετωπισει πολλες προκλησεις και δυσκολιες απο τις οποιες στο τελος, με την επιμονη της και την εργατικοτητα της βγήκε νικητρια.
 
Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τις προπονήσεις είχε ένα σκοπό: να φτάσει ψηλά. Και είναι στο σωστό δρόμο. Το σύνθημα που συνοδεύει αυτή την κοπέλα είναι δουλειά, δουλειά ,δουλειά», επισημαίνει ο κ. Καραλής.
 
Ερωτηθείς για τη Γωγώ και τα αισθήματά τους για εκείνην, μας είπε: «Είμαι υπερήφανος για τη Γωγώ. Είναι ευχαριστηση μου να δουλεύω με παιδιά σαν κι εκείνη και με μεγάλη μου χαρά μπορώ να πω ότι έχω αρκετούς μαθητές με αυτόν τον τρόπ οσκέψης.
 
Η Γωγώ, όπως προείπα είναι πολύ επίμονο άτομο. Δε με απασχολεί ότι προβλήματα και να βρεθούν μπροστά μας, διότι όταν έχεις εναν άνθρωπο με ορεξη και πυγμη να τα πολεμησει, όπως η Γωγώ, τότε όλα πάνε καλά. Φυσικά και εχουμε θέματα να διορθώσουμε. Δουλεύουμε όμως σκληρά και θα γίνουμε καλύτεροι. Αν συνεχίσει η μικρη ετσι, δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να πάει πολύ ψηλα», κατέληξε ο κ. Καραλής, που φυσικά δεν παρέλειψε να συγχαρεί την αντίπαλο της Γωγώ για τη μαχητικότητα και τον αγωνιστικο της χαρακτηρα!







greekfighter.gr