Γυναικεία επιχειρηματικότητα και εργασία: Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, οι γυναίκες διαπρέπουν!

2:21 μ.μ. - Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
02:03 μ.μ. - Δευ, 08/21/2021
Image: Γυναικεία επιχειρηματικότητα και εργασία: Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, οι γυναίκες διαπρέπουν!

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η 8η Μαρτίου

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η 8η Μαρτίου, ημέρα υπενθύμισης των αγώνων του γυναικείου κινήματος για ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εδώ και 40 χρόνια, το αυτονόητο γίνεται πράξη.

hxonews

Στην μεγάλη Κρητική εταιρεία, οι ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης δεν είναι ένα απλό σλόγκαν, αλλά καθημερινότητα και οι γυναίκες όχι απλώς εξελίσσονται εργασιακά, αλλά διαπρέπουν σε όλες τις θέσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι από το σύνολο των 1.416 εργαζομένων, οι 792 (ποσοστό 56%) είναι γυναίκες, ενώ από το σύνολο των 120 διευθυντικών στελεχών της εταιρείας, οι 55 είναι γυναίκες! Όπως για παράδειγμα η κυρία Άννα Βασιλικογιαννάκη, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης του Πόρου και σήμερα είναι Υπεύθυνη Αγορών της εταιρείας, η κυρία Πελαγία Δασκαλάκη που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 1991 στο κατάστημα του Πόρου και σήμερα είναι Διευθύντρια στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης Max στη Ν. Αλικαρνασσό, η κυρία Βαγγελίτσα Γιαμιά που ξεκίνησε το 1996 στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης Ρεθύμνου ως ταμίας και σήμερα είναι η Διευθύντρια του καταστήματος, η κυρία Ρόζα Παπαβασιλείου που ξεκίνησε το 2000 ως εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης των Χανίων και σήμερα είναι η Υποδιευθύντρια του καταστήματος των Κουνουπιδιανών, η κυρία Αριάδνη Χαρκιολάκη που ξεκίνησε το 1998 ως εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της Σητείας και σήμερα είναι Υποδιευθύντρια του καταστήματος και τόσες άλλες.

hxonews

Ταυτόχρονα, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα και με κάθε διαθέσιμο τρόπο το γυναικείο επιχειρείν και τις επαγγελματικές προσπάθειες που καταβάλλονται από τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς του τόπου μας. Από τις ομάδες των γυναικών της υπαίθρου, που έχουν καταφέρει να μας προσφέρουν τις γεύσεις από την Κρήτη του χθες, μέσα από αγνά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη και αφοσίωση στην παράδοση αλλά και ακολουθώντας υψηλά δεδομένα ασφάλειας στην παραγωγή. Προϊόντα που έρχονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης από τα μέλη των Γυναικείων Συνεταιρισμών «Ασιτιανά Εδέσματα», Χάρακα «Μελιστάλακτη», Γοργολαΐνη «Μελισσάνθη», Χερσονήσου, Βιάννου «Η Έργανος», Ζωνιανών και Κρουσώνα, για να τα απολαύσετε και στο δικό σας τραπέζι. Μοναδικά βουτήματα και μπισκότα, πίτες και αμυγδαλωτά, κριτσίνια και κουλουράκια, παξιμάδια και σοκολατάκια, σαμψάδες, χυλοπίτες και μαγγίρι, που μυρίζουν Κρήτη! Ολόφρεσκα, νόστιμα, φτιαγμένα όλα από «ξεχασμένες» συνταγές, με μαεστρία και απόλυτο σεβασμό στην γαστριμαργική ιστορία του τόπου, που ξυπνούν θύμισες αλλοτινών εποχών.

hxonews

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, οι γυναίκες κατέχουν τη θέση που τους αξίζει. Γι’ αυτό και για εμάς, τα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας δεν αποτελούν «αφορμή» για οτιδήποτε. Είναι η καθημερινότητά μας!

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews