H Αγγελική Αδαμοπούλου- Βουλευτής ΜέΡΑ 25 με καταγωγή από την Ιεράπετρα έδωσε την μισή Βουλευτική αποζημίωση στο Νοσοκομείο

2:52 μ.μ. - Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020
02:04 μ.μ. - Παρ, 10/52/2020
Image: H Αγγελική Αδαμοπούλου- Βουλευτής   ΜέΡΑ  25  με καταγωγή από  την Ιεράπετρα  έδωσε την μισή Βουλευτική  αποζημίωση  στο Νοσοκομείο

Ο Διοικητής και το προσωπικό ευχαρίστησαν την κ Αγγελική Αδαμοπούλου για την προσφορά

Κάνοντας πράξη την πρόθεσή της για χρήση της βουλευτικής της αποζημίωσης προς στήριξη νοσοκομείων της χώρας λόγω κορωνοϊού,   η Βουλευτής του κινήματος ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη  Αγγελική Αδαμοπούλου προσέφερε σήμερα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας υγειονομικό υλικό. (Υλικό θα προσφέρει και προς το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός) Στην Ιεράπετρα το υλικό παρέλαβε ο Διοικητής κ. Μανώλης Καλλιονάκης και μαζί με γιατρούς και προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν την κα Αδαμοπούλου για αυτή την έμπρακτη στήριξη σε μια δύσκολη περίοδο λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει και η ίδια σε ανάρτησή της «Πριν την έκκληση του Πρωθυπουργού είχα αποφασίσει οτι έχω υποχρέωση να στηρίξω από την πλευρά μου το Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Ελληνίδα πολίτης.

Προς τούτο θα διαθέσω το 100% της βουλευτικής αποζημίωσης του μηνός Απριλίου για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, δωρεά στα Νοσοκομεία της Ιεράπετρας, καθώς και του Ευαγγελισμού. Είναι το λιγότερο που οφείλω να πράξω ενόψει της αλγεινής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ εν μέσω της πανδημίας, απέναντι στους νοσούντες συμπολίτες μου και απέναντι στους ήρωες ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.

Επειδή η διαδικασία αυτή θα χρειαστεί λίγο χρόνο, επιφυλάσσομαι να κοινοποιήσω τα σχετικά παραστατικά έγγραφα, προς γνώση σας και προς άρση οποιασδήποτε ενδεχόμενης αμφιβολίας».

Το υλικό θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του προσωπικού αλλά και την ενίσχυση της κλινικής κορωνοϊού που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο ώστε να υπάρχει ετοιμότητα για να αντιμετωπιστούν περιστατικά κορωνοϊού.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews