Η απάντηση Πυργιωτάκη στις καταγγελίες του Γ. Τομαδάκη

8:58 π.μ. - Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021
08:06 π.μ. - Τρί, 01/58/2021
Image: Η απάντηση Πυργιωτάκη στις καταγγελίες του Γ. Τομαδάκη

Τι αναφέρει από πλευράς του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Χωριού

Ως πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Χωριού θεωρώ υποχρέωσή μου να απαντήσω στις κατηγορίες που εκτόξευσε ο κ. Τομαδάκης τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και προς τη δημοτική αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Βασικός στόχος μου πάντα είναι η επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στην Κοινότητα, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών μου και η πρόοδος και η εξέλιξη του τόπου. Συμπαραστάτες σε αυτόν τον αγώνα είναι ανελλιπώς η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Καλαντζάκης που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Κοινότητας του Κάτω Χωριού αλλά και όλων των κοινοτήτων του Δήμου όπως φαίνεται από τα έργα που υλοποιούνται και παραδίδονται συνεχώς στους πολίτες σε ολόκληρο τον Δήμο.

Ο κ. Τομαδάκης ακολουθεί μικροπολιτική τακτική προσπαθώντας να κερδίσει εντυπώσεις και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις άνευ λόγου και ουσίας. Δεν έχει συμπαρασταθεί ποτέ με καλή διάθεση στις προσπάθειές μου για βελτιώσεις στην Κοινότητα , όπως κλαδεύσεις, καθαρισμούς, έργα κ.α. στέκεται πάντα απέναντι με στάση επικριτική και αντί να βοηθάει , στην ουσία οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα, καλλιεργώντας κλίμα διχόνοιας στους κατοίκους της Κοινότητας. Απόδειξη της αρνητικής στάσης του είναι τα σχόλιά του για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου. Αντί να ασχοληθεί με τη νέα πνοή που θα δώσει ο νέος αυτός αθλητικός χώρος στην περιοχή και την ώθηση στο τοπικό ποδόσφαιρο, βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα. Τέτοιες πολιτικές τακτικές δε βοηθούν στην πρόοδο του τόπου, για την οποία όπως ισχυρίζεται ενδιαφέρεται.

Ήμουν και θα είμαι πάντα ανοιχτός στο διάλογο με την Τοπική Κοινότητα, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες και συζητώντας κάθε νέα πρόταση που μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση και ανάπτυξη. Θα συνεχίσω από τη θέση του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου να αγωνίζομαι για το καλύτερο αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και ελλείψεις μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία. Η άριστη συνεργασία που διατηρώ με τον Δήμαρχο, τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου με φέρνουν πιο κοντά στον στόχο μου που είναι να προσφέρω τα μέγιστα στην Κοινότητα. Για αυτό με επέλεξε ο κόσμος και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κάτω Χωριού

Εμμ. Πυργιωτάκης

Σχετικά άρθρα:

Παραίτηση με σοβαρές καταγγελίες για τον Δήμο Ιεράπετρας από τον Γ. Τομαδάκη