Η Ελένη Βλάσση βλέπει ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι

10:47 π.μ. - Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023
10:06 π.μ. - Πέμ, 22/47/2023
Image: Η Ελένη Βλάσση βλέπει ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, με τόλμη και συνέπεια, για ένα Λασίθι ενωμένο και δυνατό!

Κυρία Βλάσση σύντομα θα ολοκληρώσετε την προεκλογική σας εκστρατεία ως υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Λασιθίου. Ποιο μήνυμα αποκομίσατε και τι θα λέγατε στους Λασιθιώτες.

Το μήνυμα που αποκόμισα είναι, ότι οι συμπατριώτες μου Λασιθιώτες θα μας δώσουν ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας για την διακυβέρνηση της χώρας. Στις 25 Ιουνίου το πρωί στο νομό Λασιθίου, οι κάλπες θα είναι άδειες, αλλά στο τέλος της ημέρας θα έχουν γεμίσει με χιλιάδες ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

hxonews

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που όργωσα τον νομό Λασιθίου στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού πολιτικού αγώνα με τη Νέα Δημοκρατία και ξαναβρέθηκα στο πλευρό των συμπατριωτών μου για να καταγράψω τις νέες τους ανάγκες, διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο μας. Ήταν μια ευκαιρία, να δω από κοντά όλα αυτά, που έγιναν σε κάθε περιοχή του νομού την τελευταία τετραετία και όλα τα έργα που είναι σε διαδικασία να ξεκινήσουν.

hxonews

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη, που όλη η Κρήτη και ιδιαίτερα ο νομός Λασιθίου βάφτηκαν μπλε στις 21 Μαΐου και έδωσαν σαφή και επιτακτική εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας την νέα τετραετία που ξημερώνει.

hxonews

Οι αριθμοί δεν κάνουν λάθος ποτέ και τα ποσοστά, που πήραμε στις 21 Μαΐου, δείχνουν ξεκάθαρα πως οι πολίτες έκριναν, συνέκριναν και αποφάσισαν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση και ο Κυριακός Μητσοτάκης είναι στην ουσία ο μόνος υποψήφιος πρωθυπουργός, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επέλεξαν να παραμείνουν στην αντιπολίτευση και μάλιστα με χαμηλά ποσοστά.

hxonews

Τα ποσοστά , που οι συμπατριώτες μας έδωσαν στον νομό Λασιθίου, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι τυχαία! «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 39,98% , ΠΑΣΟΚ 21,48%, ΣΥΡΙΖΑ 17,76%».

hxonews

Οι Κρητικοί αλλά και οι Λασιθιώτες έχουν αντιληφθεί, ότι η Κρήτη και ο νομός Λασιθίου , βρίσκονται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής προσπάθειας! Η επόμενη διακυβέρνηση θα είναι αυτή των μεγάλων αλλαγών, για αυτό και η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μια ισχυρή πλειοψηφία στις εκλογές την Κυριακή 25 Ιουνίου. Μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μια κυβέρνηση, που θα οδηγήσει το Λασίθι και την χώρα ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

hxonews

Αυτό το ισχυρό μήνυμα αυτοδυναμίας για την Νέα Δημοκρατία το νιώσαμε όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος μας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, η Αναστασία Ανδρουλάκη και ο Κωνσταντίνος Ανδρεαδάκης , που πορευτήκαμε με σύμπνοια και αίσθημα ευθύνης. Σε όποια πόλη ή χωριό περιοδεύουμε ένα είναι το μήνυμα, που ο κόσμος μας εκφράζει, «Είμαστε όλοι μαζί σας για την νίκη στις 25 Ιουνίου, θα δώσουμε ισχυρή αυτοδυναμία στην Νέα Δημοκρατία και εμπιστευόμαστε στο τιμόνι της χώρας ως πρωθυπουργό, μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

hxonews

Είμαι πεπεισμένη, ότι όλοι μαζί θα γίνουμε μια γροθιά για την αυτοδυναμία , θα δώσουμε ισχυρή εντολή και πολλές έδρες, ώστε ο πρωθυπουργός να κυβερνήσει χωρίς εμπόδια την χώρα και να πραγματοποιήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα, αλλά και για το Λασίθι που μας αξίζει. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα, να ανέβει ο πήχης της αυτοδυναμίας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό ποσοστό.

hxonews

Αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου κάνουμε το μεγάλο βήμα, για να συνεχίσει η πατρίδα μας στον δρόμο της υπερηφάνειας, του κύρους, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Αυτή την Κυριακή σας προσκαλώ, να ψηφίσουμε όλοι για τις ζωές μας, για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Για όλα αυτά, που αποτελούν δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Θα ψηφίσουμε για τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί το κοινωνικό κράτος, για την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την ανάπτυξη της οικονομίας, για ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και για την νέα γενιά.

hxonews

Αυτό που εγώ υπόσχομαι στις Λασιθιώτισσες και στους Λασιθιώτες, είναι ότι προχωράμε όλοι μαζί με όραμα , δημιουργούμε με συνέπεια και απόλυτη ευθύνη.

hxonews

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στους συμπατριώτες μου, που με στηρίζουν πάντα δυνατά, με αγάπη και με επιμονή. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα εφόδια και κίνητρα για να συνεχίζω με τόλμη τους αγώνες μου για την ανάπτυξη, την πρόοδο και για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον εμείς και τα παιδιά μας.

hxonews

Προσωπικά είμαι και θα είμαι δίπλα σας , όπως όλα αυτά τα χρόνια, να δημιουργώ για την Ιεράπετρα, να συνεχίζω να ανοίγω δρόμους ανάπτυξης για τον νομό μας, όχι μόνο μέσα από τον πολιτιστικό μου ρόλο, αλλά και μέσα από την πολιτική μου πορεία . Είμαι μια από εσάς για σας και θα αγωνίζομαι πάντα με ευθύνη, αποτελεσματικότητα και συνέπεια, ώστε ο νομός Λασιθίου να έχει ένα δυναμικό παρόν και ένα ασφαλές μέλλον για όλους μας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΣΙΘΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews