Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο «Takis Shelter» και το βίντεο στο TikTok

11:22 π.μ. - Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Πέμ, 01/22/2023
Image: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο «Takis Shelter» και το βίντεο στο TikTok

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε το μήνυμα ότι όποιος θέλει ένα κατοικίδιο να υιοθετήσει και όχι να αγοράσει

Ένα νέο βίντεο, αυτή την φορά από την Ιεράπετρα, ανέβασε στο TikTok ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretalive, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, βρέθηκε στο καταφύγιο ζώων «Takis Shelter».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε το μήνυμα ότι όποιος θέλει ένα κατοικίδιο να υιοθετήσει και όχι να αγοράσει.

«Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», λέει αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ. Όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Έχει γίνει Star, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων».

Μητσοτάκης στο TikTok: «Στις 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε»

«Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή», λέει επίσης στο βίντεο το οποίο κλείνει με το μήνυμα «Ο Πίνατ εγκρίνει!».

@kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

cretalive.gr