Η εταιρεία IQ CROPS στην 5η Agroexpo 2023

11:46 π.μ. - Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Παρ, 26/46/2023
Image: Η εταιρεία  IQ CROPS στην 5η Agroexpo 2023

Tην Κυριακή 28-5 στις 20.00 – 21.00 εκ μέρους της IQ CROPS ο κ. Χρήστος Κατσάνος και ο κ. Ευάγγελος Δρίμτζιας θα μιλήσουν με θέμα «Υδροπονία Ακριβείας Μύθοι και Πραγματικότητα».

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2023 η εταιρία IQ CROPS στις θέσεις 1 και 2.

Ο κ. Χρήστος Κατσάνος Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της IQCROPS βρέθηκε σήμερα το πρωί στο στούντιο λέγοντας ότι, η συμμετοχή μας στην έκθεση της Ιεράπετρας είναι ένα ακόμη στοίχημα για την εταιρία μας αλλά θεωρούμε είναι ένα στοίχημα και για την Ιεράπετρα. Θέλουμε να δούμε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και να συζητήσουμε τα θέματα που τους απασχολούν, να τους παρουσιάσουμε τη δουλειά μας πιο αναλυτικά και ό,τι νεότερο υπάρχει. Θέλουμε όμως να γνωρίσουμε και νέους ανθρώπους , νέους συνεργάτες και βέβαια να τους γνωρίσουμε τη δουλειά μας.

Η έκθεση τόνισε, είναι μια ευκαιρία για συζητήσεις με μια διαφορετική αντίληψη, πιο ευδιάθετη θα μπορούσαμε να πούμε, σε σχέση με μια συνάντηση που θα γίνει στον χώρο εργασίας, στο θερμοκήπιο, κάτω από την πίεση της δουλειάς ή του εκάστοτε προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε συνεργασία με τον παραγωγό. Στην έκθεση έχουμε τη δυνατότητα για ανάλυση και εξατομίκευση του θέματος που απασχολεί τον εκάστοτε παραγωγό. Πληροφορίες μπορεί να βρεί και στο διαδίκτυο. Ανάλυση όμως δεν μπορεί να γίνει μέσα από το διαδίκτυο. Αυτή είναι η διαφορά με την έκθεση. Η ανάλυση της πληροφορίας και η προσωπική επαφή. Ως IQ CROPS περιμένουμε τον κόσμο να επισκεφθεί το περίπτερό μας, τους συνεργάτες μας αλλά και τους ανθρώπους που καλέσαμε να έρθουν από άλλες περιοχές της χώρας και τα Βαλκάνια, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσάνος.

*Στο πλαίσιο του προγράμματος και των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν, την Κυριακή 28-5 στις 20.00 – 21.00 εκ μέρους της IQ CROPS ο κ. Χρήστος Κατσάνος και ο κ. Ευάγγελος Δρίμτζιας θα μιλήσουν με θέμα «Υδροπονία Ακριβείας Μύθοι και Πραγματικότητα».

Ακούστε εδώ τον κ. Κατσάνο