Η Λαική Συσπείρωση Ιεράπετρας για το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας στο Κουτσουνάρι από το ΤΑΙΠΕΔ

2:29 μ.μ. - Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023
02:09 μ.μ. - Σάβ, 23/29/2023
Image: Η Λαική Συσπείρωση Ιεράπετρας για το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας στο Κουτσουνάρι από το ΤΑΙΠΕΔ

Αναλυτικά το σχόλιο

Η Λαική Συσπείρωση Ιεράπετρας καλεί τον λαό της Ιεράπετρας σε εγρήγορση και ετοιμότητα καθώς όπως δημοσιοποιήθηκε το ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί την «αξιοποίηση» αναφορικά με τρία παραθαλάσσια γεωτεμάχια στη «Λίμνη Λουρίδι», στην περιοχή Κουτσουνάρι του Δήμου μας.

Η απόπειρα ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας του τόπου μας προκειμένου να περάσει στα χέρια των ιδιωτών δεν θα περάσει. Για μας είναι αυτονόητο καθήκον να αντισταθούμε σε τέτοιες αντιλαϊκές πολιτικές οι οποίες εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων ισχυρών εις βάρος των αναγκών των πολλών. Με τέτοιες αποφάσεις ανοίγει ο δρόμος για την μετατροπή του φυσικού πλούτου και του κάλους της περιοχής μας σε μπίζνες για λίγους και επιβεβαιώνεται πως η «ανάπτυξη» που επικαλούνται είναι επιστροφή στο μεσαίωνα για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Στ’ αλήθεια οι λαλίστατοι δελφίνοι για τον δημαρχιακό θώκο, έχουν να πουν κάτι ή μήπως με πρόσχημα την αντιλαϊκή νομιμότητα θα αποδείξουν με την σιωπή τους ότι δεν τους χωρίζει απολύτως τίποτα;