Η Ομάδα Γυναικών Σητείας, Μέλος της ΟΓΕ, παλεύει για την στήριξη των γυναικών

7:48 π.μ. - Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021
07:12 π.μ. - Τρί, 21/48/2021
Image: Η Ομάδα Γυναικών Σητείας, Μέλος της ΟΓΕ, παλεύει για την στήριξη των γυναικών

Κάλεσμα για ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών

Τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί – και συνεχώς αυξάνονται - εις βάρος των γυναικών, και έχουν κορυφωθεί τα χρόνια της πανδημίας, έχουν πυροδοτήσει δίκαια την οργή και αγανάκτηση  σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Ο κόσμος ευαισθητοποιείται , προβληματίζεται  για τα αίτια αυτού του αποκρουστικού φαινομένου, αναζητά λύσεις. 

Η Ομάδα Γυναικών Σητείας, Μέλος της ΟΓΕ, παλεύει  για την στήριξη των γυναικών που αντιμετωπίζουν ανάλογα περιστατικά. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μείνει μόνη της κάτω από αυτές τις συνθήκες. 

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

·        Για δημόσιες  και δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες και υποδομές , όπως συμβουλευτικό κέντρο  στελεχωμένο με ειδικευμένο προσωπικό με μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς ανάμειξη ΜΚΟ , ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους.

·        Για την οργάνωση ενημερωτικών προγραμμάτων σε σχολεία και σχολές από επιστημονικούς κρατικούς φορείς που θα προσφέρουν στην πρόληψη του φαινομένου.

·        Για να  μην μείνουν εκτεθειμένες οι γυναίκες στην ανασφάλεια και στην βία, για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από παθογόνες  οικογενειακές και διαπροσωπικές σχέσεις

ΚΑΛΟΥΜΕ

τους συλλόγους  της περιοχής μας, τα σωματεία,  τους φοιτητές , τους πολίτες να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια.

Παρακάτω θα βρείτε το link για την ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/omada_gunaikon_seteias_melos_oge_sterixe_ton_gunaikon_tou_demou_seteias_me_demosies_dorean_koinonikes_uperesies_upodomes/?cbyJLsb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1375121-sterixe_ton_gunaikon_tou_demou_seteias_me_demosies_dorean_koinonikes_uperesies_upodomes&utm_term=cbyJLsb%2Bel