Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον «Μικρό Πρίγκηπα»

10:13 π.μ. - Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020
10:06 π.μ. - Πέμ, 25/13/2020
Image: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον «Μικρό Πρίγκηπα»

Η πρόεδρος Κατσάρα Δάφνη μιλά στον Ηχώ 99,8

Ο «Μικρός Πρίγκηπας» είναι ένας σύλλογος φίλων παιδιών και εφήβων που χρήζουν νοσηλεία στο εξωτερικό μετά από σύμφωνη γνώμη των γιατρών. Δεν πρόκειται για ΜΚΟ αλλά για μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που σημαίνει ότι εμπίπτει φορολογικά. Στόχος του είναι να σταθεί δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, στις περιπτώσεις που το παιδί δεν μπορεί να θεραπευτεί στην Ελλάδα.

Για τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας του «Μικρού Πρίγκιπα» μίλησε στον Ηχώ 99,8 η πρόεδρος κα Κατσάρα Δάφνη. Καταρχάς αναφέρθηκε στο προσωπικό της βίωμα χάνοντας το πρώτο της παιδί και με το δεύτερο να νοσεί και να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Παρά τις δύσκολες ώρες, βρήκε τη δύναμη και τη θέληση να ξεκινήσει η προσπάθεια για να στηθεί ο « Μικρός Πρίγκηπας» και να στηρίξει τις μικρές πριγκίπισσες και τους μικρούς πρίγκιπες που χρειάζονται νοσηλεία στο εξωτερικό.

Εν συνεχεία έκανε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές φορές οι γονείς στο να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό προκειμένου να θεραπευτούν και εδώ έρχεται ο «Μικρός Πρίγκιπας» για να βοηθήσει με τα μέσα που διαθέτει είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά ακόμη και για να ξεπεραστούν πολλές φορές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Δωρεές στον Μικρό Πρίγκιπα γίνονται μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Iban Τράπεζα Πειραιώς : GR82 0171 1150 0061 1514 5359 965