Η ΤΕ Λασιθίου του ΚΚΕ για το παλλαϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

8:59 μ.μ. - Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023
08:02 μ.μ. - Πέμ, 02/59/2023
Image: Η ΤΕ Λασιθίου του ΚΚΕ για το παλλαϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Πολυμελές κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Λασιθίου παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο

Η Τομεακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ χαιρετίζει το σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο του Ιεραπετρίτικου λαού για την υπεράσπιση της δημόσιας-δωρεάν υγείας και του νοσοκομείου της πόλης! 

Πολυμελές κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Λασιθίου παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Αντρέα, μέλος του Γ.Π Κρήτης ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Δερμιτζάκης Κωστής υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου του ΚΚΕ και η Κοτσυφάκη Μαρία δημοτική σύμβουλος στο Δ. Ιεράπετρας, εκλεγμένη με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Η Τομεακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ καλεί τον λαό της Ιεράπετρας να δείξει εμπιστοσύνη στην δύναμη του. Να κλιμακώσει και να συνεχίσει τον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία, με πλήρως στελεχωμένο Νοσοκομείου Ιεράπετρας, με μαζικές προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, μονιμοποίηση των συμβασιούχων και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να συντονίσει την πάλη του με τους υπόλοιπους λασιθιώτες και το λαό της υπόλοιπης της Κρήτης ενάντια στην πολιτική της υποχρηματόδοτησης, υποστελέχωσης και εμπορευματοποίησης της υγείας, που υπηρετούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις!

hxonews

Το σημερινό συγκλονιστικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχουμε να περιμένουμε λύσεις από επίδοξους σωτήρες αλλά μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό! 

Σε αυτή την κατεύθυνση ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ αποτελεί ασπίδα για το σήμερα κι ελπίδα για το αύριο!

hxonews
hxonews
hxonews