Η θέση του Ηχώ 99,8 για την καταγγελία ξυλοδαρμού 25χρονου από αστυνομικούς της Ιεράπετρας

10:59 π.μ. - Τρίτη, 21 Απριλίου 2020
10:04 π.μ. - Τρί, 21/59/2020
Image: Η θέση  του Ηχώ 99,8 για την καταγγελία ξυλοδαρμού 25χρονου από αστυνομικούς της Ιεράπετρας

Ο Ηχώ 99,8 συνεχίζει την ενημέρωση των ακροατών του με αίσθημα ευθύνης

Μεγάλη συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θέμα που ανέδειξαν ο Ηχώ 99,8 και το το hxonews.gr ανήμερα της Μεγάλη Πέμπτης, όταν ένας συμπολίτης μας, ο 25χρονος Γιάννης, θέλησε δημόσια να εκφράσει την άποψή του για όσα, σύμφωνα με τον ίδιο, βίωσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας καταγγέλλοντας μάλιστα την συμπεριφορά αστυνομικών και τον ξυλοδαρμό του από αυτούς.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό που μας εμπιστεύεται εδώ και τόσα χρόνια, που μας ακούει ή διαβάζει τη σελίδα μας ότι ως σταθμός δίνουμε τον λόγο στο πολίτη προκειμένου να καταθέσει την άποψή του, τις προτάσεις του , να εκφράσει το παράπονό του , να καταγγείλει.

Σεβόμενοι πάντα και την άλλη άποψη δίνουμε τον λόγο και στην άλλη πλευρά. Δημοσιεύθηκε μάλιστα σχετικά με το θέμα η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου.

Σε καμία περίπτωση δεν παίρνουμε θέση ή δεν υιοθετούμε την μια ή την άλλη πλευρά. Δεν είμαστε ούτε εισαγγελείς, ούτε δικαστές. Αυτή είναι δουλειά των αρμόδιων υπηρεσιών όπου έχει φτάσει και η συγκεκριμένη υπόθεση.

Σημείωση: Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει στο email του σταθμού ένα κείμενο από « Νέους και Νέες της Ιεράπετρας» όπως αναφέρουν, το οποίο όμως, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν δημοσιοποιούμε καθώς είναι ανυπόγραφο. Έγινε προσπάθεια προκειμένου έστω και τηλεφωνικά κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας όμως όπως αναφέρουν στην απάντησή τους, πάντα μέσω email, θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Ως σταθμός συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ενημέρωση των ακροατών μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αίσθημα ευθύνης

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Ηχώ 99,8