Η Τ.Κ. Ανατολής ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για τη βελτίωση δρόμων

9:20 π.μ. - Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020
09:06 π.μ. - Τρί, 09/20/2020
Image: Η Τ.Κ. Ανατολής ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για τη βελτίωση δρόμων

Πραγματοποιήθηκε η επισκευή του ασφαλτοτάπητα επί του τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου εντός των γεωγραφικών ορίων της Τοπικής Κοινότητας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ανατολής του Δήμου Ιεράπετρας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη, για την υλοποίηση υπόσχεσης που αφορά την επισκευή του ασφαλτοτάπητα επί του τμήματος του Επαρχιακού οδικού δικτύου εντός των γεωγραφικών ορίων της Τοπικής μας Κοινότητας, και ειδικότερα του τμήματος από τον οικισμό Ανατολής μέχρι και το κοιμητήριο οικισμού Καλογέρων.

Υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες και αναβολές (χειμώνας, κορωνοϊός) στην πραγματοποίηση αυτού του έργου, πλην όμως δεν το αμελήσατε αλλά το υιοθετήσατε, το παρακολουθήσατε και το εκτελέσατε. Αυτό δείχνει συνέπεια και αποτελεσματικότητα από πλευράς σας, ως επικεφαλή και συντονιστή των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Το έργο αυτό βοήθησε ώστε να αλλάξει όλο το τοπίο, αφού έγινε πράξη το κλείσιμο όλων των επικίνδυνων λακκουβών που είχαν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα, και δημιουργούσαν προβλήματα και κινδύνους στους οδηγούς και τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή.

Ως Τοπική Κοινότητα έχουμε εκτιμήσει πολύ ότι κάνατε, καθώς και την ποιότητα και επιμέλεια με την οποία ολοκληρώσατε το έργο. Όλοι όσοι εργάστηκαν και ιδιαίτερα οι κ. Κων/νος Παναγούλης, Χριστοφ. Βερυκοκάκης και Νεκτάριος Καφετζάκης, επί τριήμερο έκαναν εξαιρετική δουλειά με επαγγελματισμό και μεράκι.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας. Κάθε επίσκεψη σας στην Κοινότητα μας, και κάθε επικοινωνία μαζί σας, θα μας δίνει πάντοτε ιδιαίτερη χαρά.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ανατολής

Βασίλης Ζαχαρόπουλος.