Η TUI προσκαλεί τους Βρετανούς στην Ελλάδα μέσω της Κρήτης

7:31 π.μ. - Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Δευ, 06/31/2020

Με ένα σποτ που προβάλλει τοπία της Κρήτης, η βρετανική TUI καλωσορίζει τους Βρετανούς πίσω στην Ελλάδα

Μέσα από ένα σποτ που προβάλλει τοπία της Κρήτης η TUI καλεί τους Βρετανούς να επισκεφτούν και πάλι την Ελλάδα, με την επανέναρξη των ταξιδιών προς τη χώρα μας, πιθανότατα, στις 15 Ιουλίου.

Το βίντεο αναφέρεται στην επιστροφή στους αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς και έχει το μότο «Welcome back to looking forward».

Η επικεφαλής μάρκετινγκ της TUI Βρετανίας και Ιρλανδίας, Katie McAlister, δηλώνει ότι το διαφημιστικό αυτό σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων επικοινωνεί ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, το οποίο είναι η ετοιμότητα και η διάθεση της TUI να καλωσορίσει ξανά τους τουρίστες.

Στόχος είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης και η παροχή κινήτρων στην τουριστική αγορά ύστερα από τους πρόσφατους πολύ δύσκολους μήνες. Η συμπεριφορά του κόσμου ως προς τα ταξίδια έχει αλλάξει και το βίντεο τον προσκαλεί ανεξάρτητα από το αν θα κάνει διακοπές τώρα ή στο μέλλον.

Το βίντεο θέλει να «μιλήσει» απ’ευθείας στην καρδιά των ζευγαριών και των οικογενειών ακολουθώντας τα ταξίδια των τουριστών -μεγάλων και μικρών- καθώς απολαμβάνουν από κοινού το χρόνο τους και ανακαλύπτουν ξανά τη χαρά του να κάνεις διακοπές.

Συνολικά θα διατεθούν αρκετά εκατομμύρια λίρες για την προώθηση του βίντεο μεταξύ Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου. Ο μισός προϋπολογισμός θα διατεθεί για την προώθηση στην τηλεόραση, ενώ η σχετική εκστρατεία θα προβάλλεται από τα καταστήματα και τα κανάλια της TUI.

Πηγή: money-tourism.gr