Η υπαίθρια τάξη του νηπιαγωγείου στο Κεντρί (Βίντεο)

12:14 μ.μ. - Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023
12:06 μ.μ. - Κυρ, 11/14/2023

Ένα έργο που ελπίζουμε να ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ και να το αγαπήσουν όλοι !

Το αποτέλεσμα της υλοποίησης του φετινού σχεδίου δράσης του νηπιαγωγείου Κεντριού  με τίτλο «Μεταμορφώνουμε την αυλή μας σε υπαίθρια τάξη» παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε  είναι γεγονός! Ένα έργο που ολοκληρώθηκε με πολύ κόπο, εργασία και χρήματα ! Ένα έργο που χωρίς την βοήθεια του συλλόγου γονέων και όλων των γονέων, του Δήμου μέσω της Σχολικής επιτροπής, και των χορηγιών δεν θα μπορούσε να γίνει! Ένα έργο που ελπίζουμε να ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ  και να το αγαπήσουν όλοι !

Προσωπικά ευχαριστώ θερμά το σύλλογο διδασκόντων που  πίστεψε στο όραμα , τους γονείς που βοήθησαν με κατασκευές ιδέες και αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο, τη Σχολική επιτροπή για την οικονομική και υλική βοήθεια που μας πρόσφερε, τα ιδρύματα Αγγελικούση και Δεσμός για τις χορηγίες τους , τις εκδόσεις Ψυχογιός για τα βιβλία που μας έστειλε για την υπαίθρια βιβλιοθήκη μας, τον κ. Αλέξανδρο Τζάρο για τις ζωγραφιές στους τοίχους ! Η αυλή μας έγινε ένας χώρος  για βιωματικές και  εκπαιδευτικές δραστηριότητες . Ένας χώρος μάθησης και ευαισθητοποίησης ως προς το περιβάλλον!!

Η χαρά και τα συναισθήματα των παιδιών που βιώνουμε ως εκπαιδευτικοί  όταν παίζουν στην αυλή που εκείνα ονειρευτήκαν και σχεδίασαν  είναι η καλύτερη αξιολόγηση για εμάς τους εκπαιδευτικούς!

Η αυλή των ονείρων μας είναι πραγματικότητα!

Σας ευχαριστούμε !!