Ηράκλειο: Ο μικρός Μανώλης χρειάζεται τη βοήθειά μας!

9:36 π.μ. - Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
09:12 π.μ. - Τρί, 01/36/2020
Image: Ηράκλειο: Ο μικρός Μανώλης χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Ας βοηθήσουμε τον μικρό Μανώλη να κάνει το ταξίδι... της ελπίδας

Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μικρός Μανώλης.

Ο μικρός Μανώλης Καλομοίρης δεν πρόλαβε να διανύσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του και «παλεύει» με την ασθένεια. 4,5 ετών σήμερα ο μικρός Μανώλης, ο οποίος, κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Συλλόγου Φίλων Παιδιών και Εφήβων με νοσήματα που χρήζουν νοσηλείας στο εξωτερικό «Ο Μικρός Πρίγκιπας», για να υποβληθεί σε επέμβαση που απαιτείται ο Μανώλης, θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό και σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας, με το κοστολόγιο να ανέρχεται στις 113.000 ευρώ, δυσβάστακτο κόστος για την οικογένεια.

Όπως μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση «χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίζεται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αλλά χειρουργικά κρίνεται απαραίτητη η μετάβασή του σε εξειδικευμένο κέντρο στο «Munster» της Γερμανίας καθώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

»Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 113.000 ευρώ και πρέπει να καλυφθεί έως τις 10 Ιανουάριου 2021, μέρος του οποίου πιθανόν να καλυφθεί από τον ασφαλιστικό φορέα. Ο μικρός μας φίλος χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να το καλύψει», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Ας γίνουμε όλοι μας Άγιοι Βασίληδες κι ας κάνουμε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον μικρό μας πρίγκιπα».

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!

Ακόμα και μια απλή κοινοποίηση είναι πολύ σημαντική.

Κατά καιρούς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι! Ας το κάνουμε για μια ακόμη φορά!

Πληροφορίες:

info@mikrosprigipas.gr