Ηράκλειο: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 9χρονου που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

8:14 π.μ. - Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020
08:08 π.μ. - Τετ, 26/14/2020
Image: Ηράκλειο: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 9χρονου που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

Δίνει μάχη για τη ζωή του

Διασωληνωμένος, σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, παραμένει ο 9χρονος.

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο ανήλικος, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα, στην οποία κολυμπούσε στην ευρύτερη περιοχή του Καρτερού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος παραμένει διασωληνωμένος, σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το περιστατικό το οποίο έμελλε να "στείλει" το ανήλικο αγοράκι στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και να δίνει τη δική του «μάχη», σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στον Καρτερό.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ωστόσο, οι πιο ψύχραιμοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, κινητή μονάδα του οποίου έσπευσε στο σημείο παρουσία γιατρού και παρέλαβε το παιδί.

Ο μικρός διακομίστηκε τάχιστα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς να προβαίνουν σε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το κρίσιμο περιστατικό.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του παιδιού, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

neakriti.gr