Η κοπή της Βασιλόπιτας στη Δομή που φιλοξενούνται οι Ηλικιωμένοι της Ιεράπετρας

10:02 π.μ. - Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019
10:03 π.μ. - Παρ, 01/02/2019
Image: Η κοπή της Βασιλόπιτας στη Δομή που φιλοξενούνται οι Ηλικιωμένοι της Ιεράπετρας

Την πρώτη του έτους ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και την Αγιοβασιλόπιτα του Γηροκομείου στη Δομή που φιλοξενούνται οι Ηλικιωμένοι της Ιεράπετρας

Την πρώτη του έτους ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και την Αγιοβασιλόπιτα του Γηροκομείου στη Δομή που φιλοξενούνται οι Ηλικιωμένοι της Ιεράπετρας, στους οποίους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, δύναμη, πίστη και απαντοχή στους κόπους και τις δοκιμασίες της ζωής.



 
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την αξία της παρουσίας των γερόντων για όλους τους νεώτερους και τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσφορά τους στην κοινωνία μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας για την ανακατασκευή και εκ βάθρων ανακαίνιση του παλαιού κτηρίου και την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου. Τέλος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες Πρόεδρο κ. Γεώργιο Χατζάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την αποδοτικότητα της απερχόμενης διοίκησης. Επίσης, θερμές ευχές για το νέο έτος απηύθυνε και ο παριστάμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, που ευχαρίστησε το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, για τη συνεχή στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας στα θέματα της Δομής των Ηλικιωμένων και στην αγαστή συνεργασία Δήμου, Συλλόγου και Ιεράς Μητροπόλεως για την λειτουργία της Δομής. Επίσης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη της ανακατασκευής της Δημοτικής Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, η οποία βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα ο εργολάβος θα αρχίσει τις εργασίες. Τέλος ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε το έτος 2019 να ολοκληρωθεί η νέα Δομή και οι Ηλικιωμένοι να φιλοξενούνται σε ένα χώρο αξιοπρεπή που τους αξίζει και μοίρασε τα νέα ημερολόγια της Ιεράς Μητροπόλεως στους τροφίμους και στο προσωπικό της Δομής.

 
ierapitnissitias.blogspot.com