Η κοπή της πιτας των Εθελοντών Διασωστών

2:56 μ.μ. - Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018
02:05 μ.μ. - Τετ, 02/56/2018
Image: Η κοπή της πιτας των Εθελοντών Διασωστών

Πολλά συγχαρητήρια απέσπασαν οι εθελοντές για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Εθελοντών Διασωστών Κρήτης (Ε.ΔΙ.Κ.) Ιεράπετρας, που φιλοξενούνται σε αίθουσα του πρώην Οικοτροφείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.


 
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε χρόνια πολλά και έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές της Ε.ΔΙ.Κ., οι οποίοι από το περίσσευμα της αγαπώσης καρδιάς τους και του προσωπικού τους χρόνου προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο και στο τόπο, όποτε και όταν χρειασθεί. Τους διαβεβαίωσε ότι χαίρεται που η ομάδα τους μεγαλώνει κάθε χρόνο και απαρτίζεται από νέα πρόσωπα νέα κυρίως στην ηλικία, και ότι η Ιερά Μητρόπολη θα παραμείνει δίπλα τους, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την συμβολή τους.
 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την πρόσκληση και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και δίνει πάντα το παρόν στις ανάγκες του τόπου μας.
Τέλος, ο πρόεδρος της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας κ. Νικ. Παπαδάκης ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, αλλά και τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη, που από την πρώτη ημέρα της δημιουργία της ομάδας είναι δίπλα τους.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής, κ. Εμμ. Βρυγιωνάκης και κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, υπεύθυνη της πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ιεράπετρας, και οι εκπρόσωποι του Υπολιμεναρχείου Ιεράπετρας Ανθυπολοίραχος Λ.Σ. κ. Γεώργιος Πατεράκης και Μιχαήλ Μπαχλιτζανάης, ο Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. στο Λασίθι κ. Γ. Αϊβαλιώτης, ο κ. Νικ. Παντιέρας, Δ/ντής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεαπόλεως, οι εθελοντές και οι εθελόντριες της ομάδας κ.α.