Η ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Α. Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

1:31 μ.μ. - Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
01:12 μ.μ. - Πέμ, 13/31/2018
Image: Η ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Α. Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λασιθίου

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των εργασιών του 12ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την περιφέρεια Κρήτης. Στην συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε και την ευκαιρία που μου δίνει να υπηρετήσω με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.
 
Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης προσβλέπω να είμαι η επιλογή όσων ζητούν ανανέωση στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως όσων θέλουν η Κρήτη να γίνει μια περιφέρεια πρότυπο. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει, καθώς διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά, τοπική οικονομία με μεγάλες δυνατότητες, σπάνιο πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο, σπουδαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Και πάνω απ’ όλα έχει ανθρώπους ικανούς, περήφανους, εργατικούς, με αγάπη για τον τόπο τους.
 
Τα τελευταία 25 χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου ξέρω ότι πολλοί έδωσαν ανάλογες υποσχέσεις, αλλά ο απολογισμός τους τούς διέψευσε. Η Κρήτη, όμως, δεν μπορεί να χάσει άλλες ευκαιρίες. Πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που ξημερώνει. 
Με την δράση μου στο περιφερειακό συμβούλιο, την επαγγελματική μου εμπειρία, αλλά και τη βοήθεια συνεργατών με όραμα και ικανότητες, νοιώθω έτοιμος να συμβάλλω στην επίτευξη αυτού του στόχου.
 
Δικό μου όραμα είναι μια Κρήτη περήφανη για την ιστορία και την παράδοσή της, αλλά κυρίως αισιόδοξη για το μέλλον της. Το στοίχημα μπορούμε να το κερδίσουμε. Και προς τούτο ζητώ τη στήριξη όλων των Κρητικών».
 
Η ΝΟΔΕ Λασιθίου δηλώνει:
Μαζί του όλοι!!
Ξεκινάμε!!