Η σοκαριστική κατάθεση της φοιτήτριας για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 52χρονου

7:02 μ.μ. - Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017
07:06 μ.μ. - Δευ, 05/02/2017
Image: Η σοκαριστική κατάθεση της φοιτήτριας για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 52χρονου

Συγκλονίζει η κατάθεση της νεαρής φοιτήτριας που έζησε τον πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του 52χρονου στο ημιυπόγειο- κολαστήριο της οδού Όθωνος στη Δάφνη

Παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, βρήκε το κουράγιο μία μέρα μετά την απελευθέρωσή της να περιγράψει στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωσε. «Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεσή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είδαν το βίντεο που έχει καταγράψει ο δράστης, και το οποίο περιλαμβάνει όλες τις σκηνές κακοποίησης και τα βασανιστήρια που υπέστη η νεαρή κοπέλα. «Φρίκη!» είναι η λέξη με την οποία περιγράφουν τα όσα είδαν.
Μάλιστα από το βίντεο φαίνεται ότι ο 52χρονος δεν σταματούσε λεπτό να την κακοποιεί φρικτά, τόσο σεξουαλικά όσο και βιαιοπραγώντας εις βάρος της με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπό της και σε όλο της το σώμα.
 
Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. O ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε το κορίτσι!
 
Οι γονείς της κοπέλας δεν συμφωνούσαν με την απόφασή της να πηγαίνει σε σπίτια και να εργάζεται ως οικιακή βοηθός και την πίεζαν να σταματήσει και να αφιερωθεί στο πτυχίο της. Το κορίτσι, με καταγωγή από την Πελοπόννησο, συμφώνησε πως την Τρίτη θα ήταν η τελευταία φορά που θα εργαζόταν στο πρόγραμμα.
Έτσι ενημέρωσε τον 52χρονο τυφλό ότι ήταν η τελευταία φορά που τον επισκέπτεται. Τότε εκείνος, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, κλείδωσε τη φοιτήτρια στο σπίτι του και την έδεσε στην τουαλέτα με αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια ενώ στην συνέχεια τη φίμωσε.
 
Πεπεισμένοι ότι ο υπέρβαρος μεσήλικας θα βασάνιζε μέχρι θανάτου το νεαρό κορίτσι και ψάχνοντας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή για ανάλογες περιπτώσεις νεαρών κοριτσιών με το ίδιο ανατριχιαστικό φόντο, στο μίζερο υπόγειο του τρόμου οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, του τμήματος Ζωγράφου και Δάφνης προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ μιας υπόθεσης που δεν έχουν συναντήσει στα ελληνικά χρονικά.
 
Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι
 
Στο διαβιβαστικό οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά τι είδαν στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Όθωνος όταν έσπασαν την πόρτα με σφυρί. Η κοπέλα ήταν: «δεμένη πισθάγκωνα με ιμάντα περασμένο στη μέση της με ειδικές προσαρμογές στο πίσω μέρος, μισόγυμνη χωρίς εσώρουχα σε ημίδιπλο μεταλλικό κρεββάτι σε υπνοδωμάτιο φιμωμένη με μονωτική ταινία, με τα κάτω άκρα δεμένα από τον αστράγαλο, με ιμάντα το κάθε ένα δεμένο στο μεταλλικό πλαίσιο του προσκέφαλου του κρεβατιού και με τα μάτια καλυμμένα με μαύρη μάσκα. Στη μέση της υπήρχε κατεβασμένο ένα αμάνικο φόρεμα ενώ ήταν εξαιρετικά κακοποιημένη με αιματώματα στο πρόσωπο και σημάδια στους καρπούς από τα δεσμά και τη μεγάλη χρονική διάρκεια που ήταν στην κατάσταση αυτή». Για το σκηνικό του τρόμου που είχε στηθεί αναφέρουν πως «Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο ομοιώματα ανδρικού μορίου, ένας υπολογιστής με μεγάλη οθόνη τροποποιημένος με πολλά παρελκόμενα κάμερες εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μεγάλη καλωδίωση κλπ. Ειδικά γυαλιά με μικροκάμερα και κάρτες μνήμης στο σκελετό μια φιάλη με ύποπτη υγρή ουσία καθώς επίσης και τα ενδύματα της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο με τη μπαταρία βγαλμένη. Ο δράστης βρέθηκε ημίγυμνος, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην υπηρεσία μας όπου εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του». 
 



Πηγές: protothema.gr - ΑΜΠΕ