Η συγκινητική στιγμή που οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ τιμούν τον Νίκο, τον αδικοχαμένο 18χρονο φίλο τους

8:39 π.μ. - Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018
08:08 π.μ. - Παρ, 10/39/2018
Image: Η συγκινητική στιγμή που οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ τιμούν τον Νίκο, τον αδικοχαμένο 18χρονο φίλο τους

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ιεράπετρα λίγες μέρες πριν

Ισοπαλία  άλλη  μιά  φορά με τον ΠΟΑ εντός έδρας. Εντός  έδρας βέβαια , τρόπος  του  λέγειν. Η ζημιά  της έλλειψης  του  Βουζουνεράκειου μέχρι τώρα ήταν οικονομική , τώρα  αρχίζεται  να γίνεται  και  αγωνιστική. 
 
Δεν  ήταν το καλύτερο παιγνίδι του  ΟΦΙ το σημερινό , ίσως   βέβαια  και  να μην  περιμέναμε τόσο πολύ  κατενάτσιο  από  τον  ΠΟΑ.  Ολος  ο  ΠΟΑ ταμπουρωμένος στην άμυνα  , έπαιξε σε μεγάλο βαθμό αντιποδόσφαιρο , ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μόνιμα κάποιος παίκτης του "τραυματισμένος"  στο έδαφος.
 
Ομως  σίγουρα ούτε  το ότι δεν έχουμε στην Νεάπολη την δυναμική του Βουζουνεράκειου , ούτε το ταμπούρι του ΠΟΑ διικαιολογούν εξ ολοκλήρου την ισοπαλία. Είπαμε ότι δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του ΟΦΙ.
 
Το  κακό είναι ότι ίσως πρέπει να συνηθίσουμε και τα δύο. Και την Νεάπολη και το κατανάτσιο των αντιπάλων.
 
Ο  ΟΦΙ  είχε βέβαια δύο κραυγαλέες ευκαιρίες να πάρει τον αγώνα , στο 20' και στον 93' αλλά  δεν είχαμε ούτε τύχη σήμερα.
 
Οι Κουρήτες  για μιά ακόμα συγκινητικοί. Στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλους τους , του 18χρονου Νίκου , για τον οποίο είχαν και πανό με την φωτογραφία του , μέχρι  το  18΄ λεπτό ήταν απόλυτα σιωπηλοί , Ακριβώς τότε φώναξαν συνθήματα για τον Νίκο , και  μετά  άρχισαν το δικό τους πάρτυ  στην κερκίδα.

 
Αυτήν ακριβώς την στιγμή μπορείτε να την δείτε στο video παρακάτω:

 
Δεν  πειράζει , προχωρούμε.
 
ΟΦΙ: Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Τζελέπης (51′ Μαρτσάκης), Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Τοπούζης, Γκίκας (37′ Μηνάς), Χύσι, Παπαδόπουλος
ΠΟΑ: Μανουσάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης, Πολυζάς, Ρωμανάκης (65′ Χατζηανδρέου), Φραγκιαδάκης 
 
 
ofierapetras.blogspot.gr