Ιεράπετρα: Θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις παίκτες της Αναγέννησης

7:36 μ.μ. - Σάββατο, 3 Απριλίου 2021
07:04 μ.μ. - Σάβ, 03/36/2021
Image: Ιεράπετρα: Θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις παίκτες της Αναγέννησης

Και οι τέσσερις είναι συμπτωματικοί

 Θετικοί στο ιό βρέθηκαν τέσσερις παίκτες της Αναγέννησης σύμφωνα με   πληροφορίες.

Η ομάδα της Αναγέννησης ακολουθεί αυστηρά  τα υγειονομικά πρωτόκολλα έτσι κάθε Παρασκευή όλη η  ομάδα κάνει Rapid test .Αυτή τη φορά τα τεστ βγήκαν θετικά για τέσσερα παιδιά, παίχτες της ομάδας , τα οποία και τα τέσσερα  είναι ασυμπτωματκά , είναι καλά στην υγεία τους και είναι σε καραντίνα.

.Ο προπονητής της ομάδας είναι διαρκώς κοντά τους τηλεφωνικά  ,προκειμένου να  τα εμψυχώνει, μιας και οι οικογένειες τους είναι μακριά.

Επαναληπτικά  τεστ  σε όλη την ομάδα θα γίνουν  μετά από τρεις ημέρες σύμφωνα με  τις οδηγίες του ΕΟΔΥ  

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο κορονοϊός χτύπησε και την Αναγέννηση

Το ΔΣ της Αναγέννησης, με το βάρος της κοινωνικής ευθύνης ενημερώνει τον κόσμο της πόλης μας ,αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου, ότι κατά την διάρκεια του εβδομαδιαίου ελέγχου σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γραμματείας Αθλητισμού για την επανέναρξη της Γ΄Εθνικής και με το σωματείο μας να το τηρεί αυστηρά, εντοπίστηκαν 4 θετικά κρούσματα σε παίκτες μας. Τα τεστ των προηγούμενων εβδομάδων ήταν αρνητικά όλων των παικτών, προπονητών και του φροντιστή της ομάδας μας.

Σήμερα κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο και μετά τα 4 θετικά μας κρούσματα, το σωματείο μας ενεργοποίησε άμεσα το πρωτόκολλο και προχώρησε σε όλες τις απατούμενες ενέργειες.

Οι παίκτες μας είναι καλά ευτυχώς , χωρίς συμπτώματα.

Αυτό που προέχει είναι να σταθούμε δυνατοί και αποφασιστικά δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες μας, ώστε να ξεπεράσουν ανώδυνα αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας δοκιμασία.

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλοι τα μέτρα , προσέχουμε και ευχόμαστε γρήγορα όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ταχεία ανάρρωση !

Υγεία σε όλους !