Ιεράπετρα city Run το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 - Δηλώστε συμμετοχή

7:41 π.μ. - Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Τρί, 01/41/2021
Image: Ιεράπετρα city Run το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 - Δηλώστε συμμετοχή

Διοργάνωση από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας

Μία επίπεδη διαδρομή από τις πιο όμορφες και τις πιο γρήγορες στην Κρήτη, που.. αγγίζει τη Θάλασσα, με φόντο το Ενετικό Κάστρο, τα σοκάκια της παλιάς πόλης και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Ιεράπετρας.

Μέσα από ένα τουριστικό – πολιτιστικό δρώμενο γνωρίζουμε την πόλη της Ιεράπετρας !!!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας , υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας , προκηρύσσουν Δυο Λαϊκούς Δρόμους και έναν Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος με την επωνυμία «Ιεράπετρα City Run vol I » και περιλαμβάνει τον Δρόμο 10,400 μέτρων, τον Δρόμο 5.200 μέτρων και το Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.200 μέτρων ,Παιδικό 1000 μέτρων . Το Ιεράπετρα City Run vol I θα διεξαχθεί την Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 σύμφωνα με τους εξής όρους:

1. Ως αφετηρία και τερματισμός όλων ορίζεται η πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας

2. Στοιχεία Δρόμου:

α) Δρόμος (10.400.): Ώρα Εκκίνησης: 18:30

Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 10.400μ (2 στροφές των 5.200μ) έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη .Περνώντας από την Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα στο λιμάνι και φτάνοντας στον φάρο κάνει αναστροφή , περνάει απ’ το σημείο της ναυμαχίας, κατευθύνεται προς το τζαμί και διέρχεται μέσα στα στενά της παλιάς πόλης. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το νέο πεζόδρομο και συνεχίζουν κατά μήκος της πόλης παράλληλα στον παραλιακό,) όπου και θα συνεχίσουν την ίδια διαδρομή για άλλη μια φορά τερματίζοντας στην πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας .Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5 ο 5ο , 7,5 Ο χιλιόμετρο . Η διαδρομή είναι χωρίς υψομετρική μεταβολή.

Διακρίσεις – Έπαθλα

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο, καθώς και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). (Δεν ξαναβραβεύονται στις ηλικιακές κατηγορίες οι 3 πρώτοι/ες της γενικής κατάταξης)

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα διατίθεται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ( SITE ) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άνδρες:18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

Γυναίκες: 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

β) Δρόμος 5.200μ. Ώρα Εκκίνησης: 19:00 μ.μ.

Η διαδρομή των 5.200μ έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη . Περνώντας από την Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα στο λιμάνι και φτάνοντας στον φάρο κάνει αναστροφή , περνάει απ’ το σημείο της ναυμαχίας, κατευθύνεται προς το τζαμί και διέρχεται μέσα στα στενά της παλιάς πόλης. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το νέο πεζόδρομο και συνεχίζουν κατά μήκος της πόλης παράλληλα στον παραλιακό,) τερματίζοντας στην πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας . Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5ο χιλιόμετρο. Η διαδρομή είναι χωρίς υψομετρική μεταβολή.

Διακρίσεις – Έπαθλα

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα διατίθεται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ( SITE ) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

γ) Αγώνας Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.200 μέτρων

Η διαδρομή των 5.200μ έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη .Περνώντας από την Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα στο λιμάνι και φτάνοντας στον φάρο κάνει αναστροφή , περνάει απ’ το σημείο της ναυμαχίας, κατευθύνεται προς το τζαμί και διέρχεται μέσα στα στενά της παλιάς πόλης. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το νέο πεζόδρομο και συνεχίζουν κατά μήκος της πόλης παράλληλα στον παραλιακό,) τερματίζοντας στην πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας . Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5ο χιλιόμετρο. Η διαδρομή είναι χωρίς υψομετρική μεταβολή.

Δ) Παιδικός 1000 μέτρων (6-12ετών )

Η συμμετοχή στον δρόμο ανήλικων τέκνων είναι ελεύθερη και δεν υφίσταται οικονομική επιβάρυνση, παρά μόνο η έγκριση του γονέα για την συμμετοχή του ανήλικου τέκνου του με την συμπλήρωση φόρμας συγκατάθεσης χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση .

Σε όλους τους τερματίζοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Σύντομα θα δημοσιευτεί ο χάρτης της διαδρομής,

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Δρόμο των 10.400μέτρων θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του .

Στον Δρόμο των 5200 μέτρων και στο Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.200μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2008 και μεγαλύτεροι). Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής του θα πρέπει να προσκομίσει ο γονέας στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του, που θα αναφέρει ότι: ΄΄επιτρέπω στον γιο μου/κόρη μου να συμμετάσχει στο δρόμο των 5.200μ του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ CITY RUN που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα στις 19 Ιουνίου 2021.΄΄

Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

5.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής, θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021. H παραπάνω ημερομηνία είναι και η τελευταία ημερομηνία πληρωμής για την συμμετοχή στον δρόμο και την απόκτηση του πακέτου της διοργάνωσης . Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνουν έγγραφες στην γραμματεία του συλλόγου μέχρι και μια ώρα πριν, όμως με επιφύλαξη σχετικά με την διαθεσιμότητα του πακέτου της διοργάνωσης.

Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Δρόμος 10.400 μ.

Δρόμος 5.200μ και Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.200μ Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών ,παροχή α΄ βοηθειών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού.

Στα ανήλικα τέκνα αναμνηστικό μετάλλιο ,παροχή ιατρικών υπηρεσιών παροχή α΄ βοηθειών, παροχή νερού.

hxonews

5.2 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή για παιδικό δρόμο https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd_r.../viewform...

10,4km και 5,2km https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd1yVMaigg.../viewform...

Ο σύνδεσμος εγγραφών αναφέρεται τόσο στον δρόμο των 10.400m όσο και στον δρόμο των 5 χιλιομέτρων και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου

Εγγραφές 10,4km 5,2km

Εγγραφές Δρόμου παιδιών 1000m

5.3 Είδη εγγραφής:

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής , είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή άλλου παραστατικού. Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας του δρομέα.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της γραμματείας εγγραφών, οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

β. Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, στον δρόμο 10,400 μ. και τον δρόμο των 5 χλμ. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα.

Ο αρχηγός ή εκπρόσωπος της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του.

Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

6. Αντίτιμο Συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής και για τις 2 αποστάσεις ( 10.400μ και 5.200μ ) και στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.200μ. είναι 13€ , ενώ οι ομαδικές (8 δρομείς και πάνω ) 11€.

7. Τρόποι Πληρωμής

α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Eurobank αριθμός λογαριασμού GR 0260 1640 0002 4020 0673 155 δικαιούχος Σ.Δ.Υ.Ιεράπετρας

πληροφορίες

τηλ Δημούλας Κωνσταντίνος.: 6979728858 , Τσιφετάκης Σπύρος 6972500473

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο μέχρι και 3 μέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον σύλλογο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μη καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής και μετά την ειδοποίηση του δρομέα (αυτοματοποιημένου μηνύματος - e-mail) το όνομα του δρομέα θα διαγράφεται από τη λίστα εκκίνησης. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος μόνον όσοι των οποίων το όνομα θα αναγράφεται στις λίστες εκκίνησης.

8. Υγειονομική Κάλυψη

Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει ιατρός που θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν ευθύνη για ό,τι τυχόν συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

9. Σταθμοί Υποστήριξης

α) Δρόμος 10.400 μ. (ώρα εκκίνησης 18:30 )

Κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου στο 2,5ο , 5ο , 7,5ο χλμ θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των αθλητών.

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στους σταθμούς της διαδρομής.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ: θα διατίθενται: νερό και μπανάνα.

β) Δρόμος 5200μ και Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.200μ. (ώρα εκκίνησης 19:00 )

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στον σταθμό 2,5ο χιλ. της διαδρομής.

Τουαλέτες θα υπάρχουν στην αφετηρία και τον τερματισμό.

10. Χιλιομετρικές Ενδείξεις

χιλιομετρικές ενδείξεις είναι οι σταθμοί υποστήριξης.

11. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης δρόμων

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον δρόμο 10.400 μ. είναι 1 ώρα:30λεπτα

(λήξη στις 20:00) και για τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.200μ. είναι τα ενενήντα λεπτά (90΄) (λήξη 20:30 )Μετά την προκαθορισμένη ώρα λήξης των αγώνων οι δρομείς υποχρεούνται να κινούνται στα πεζοδρόμια με δική τους ευθύνη.

12. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

12.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τα live αποτελέσματα έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους με το chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τη γραμματεία.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν:

Δρόμος 10,400 μ.: στην εκκίνηση, στο 2,5χλμ στο 5ο χιλ, στο 7,5χλμ και στον τερματισμό.

Δρόμος 5200 μ και Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.200μ.: στην εκκίνηση, στο 2,5χλμ και στον τερματισμό.

Οι δρομείς που δε θα καταγράφονται ηλεκτρονικά στα προαναφερόμενα σημεία ελέγχου δεν θα κατατάσσονται.

12.2 Αποτελέσματα Live

Σε πραγματικό χρόνο η εξέλιξη του event με τα περάσματα και τους τερματισμούς!!!!

(Έγκαιρα θα ανακοινωθεί ο σχετικός σύνδεσμος link που κατά την διάρκεια μπορούν οι φίλοι και γνωστοί να γράφουν σχόλια εμψύχωσης κι επιβράβευσης σε κάθε δρομέα!!!)

Γραμματεία για την παραλαβή αριθμών και αθλητικού εξοπλισμού :

Πλατειά Μινως Ιεράπετρας: Παρασκευή 18/6/21 16:00 – 20:00 (με την αστυνομική ταυτότητα )

Για τους εκτός Ιεράπετρας συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του αριθμού και εξοπλισμού συμμετοχής τους , το Σάββατο 19.6.2021, ώρες 10:00-13:00 π. μ. και 16:00 – 17:30 μ.μ. στη γραμματεία των αγώνων στην πλατεία Μινως της Ιεράπετρας .

Όλοι οφείλουν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης (πακέτο συμμετοχής).

Αποδυτήρια αθλητών θα υπάρχουν σε στεγασμένο χώρο κοντά στην αφετηρία μαζί με τουαλέτες . Η φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει σε φυλασσόμενο χώρο από τους διοργανωτές του αγώνα . (Αν επιτρέπονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα)

13. Διαμονή.

Συγκεκριμένα ξενοδοχεία (παραθαλάσσια και στην πόλη) θα παρέχουν ειδικές τιμές στους αθλητές που θα επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στην Ιεράπετρα για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος (πριν και μετά τον αγώνα). Περισσότερες πληροφορίες στην οργανωτική επιτροπή.

14. Επικοινωνία

• ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Εμμ. Πλουμίδου 50 Ιεράπετρα τκ 72200

• ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 2019

• ΕΠΩΝΥΜΙΑ :Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας

• ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6972500473

• E-mail: sdyi.ierapetra@gmail.com

Οργανωτική επιτροπή: Τζωρτζάκης Νίκος 6977660916 (Γενικός Έφορος αγώνα ) Τσιφετάκης Σπύρος 6972500473 (Υπεύθυνος επικοινωνίας ) Μπαρούμας Ιωάννης 6972020033 (Υπεύθυνος ασφαλείας αγώνα ) Γαρεφαλάκη Ελευθερία 6977419409 (Υπεύθυνος γραμματείας ) Πουλή Ελένη 6974607055 (Υγειονομικό πρωτόκολλο Αγώνα ) Δημούλας Κώστας 6979728858 (Ταμίας) Σταυρακάκης Ιωάννης 6938840370 (Υπεύθυνος χρονομέτρησης και υλικού )

Γενικοί Όροι

Στους δρόμους της διοργάνωσης μπορούν να συμμετάσχουν μόνο έγκυρα και έγκαιρα εγγεγραμμένοι δρομείς.

Οι δρόμοι διεξάγονται την ήμερα που έχει οριστεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών εκτός και αν οι συνθήκες (υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19 ) επιβάλουν μεταφορά της ημερομηνίας . Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής είναι απολύτως αληθή.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη φωτογράφισή τους κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα από φωτογράφους της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση καταγραφής του γεγονότος. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των συμμετεχόντων αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας , είναι ορατές από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο και παραμένουν ως τέτοιες χωρίς χρονικό περιορισμό.

Οι αριθμοί συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τη Γραμματεία, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης . Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών.

Σε όσους δρομείς δηλώσουν τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου (e-mail) θα αποσταλεί μήνυμα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντος και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή καθ’ όλη τη διάρκεια που προηγείται του αγώνα (π.χ. Τεχνικές Οδηγίες, Πρόγραμμα Αγώνα, κλπ.) και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας εγγυάται ότι δεν θα συλλέγει, καταχωρεί, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, αναπαράγει, διαβιβάζει, διαδίδει και εν γένει επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Προσωπικά Δεδομένα σε οποιαδήποτε μορφή, πέραν από αυτή που είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, σύμφωνα με τους όρους της κύριας σύμβασης, όπως ισχύει.

Με στόχο την διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων του αγώνα (αθλητών , διοργανωτών , εθελοντών , κοινού ) το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρηθεί θα είναι επικαιροποιημένο με την Γ.Γ.Α . Η τήρηση του από όλους τους εμπλεκόμενους είναι επιβεβλημένη για την ασφάλεια όλων.

Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν επιτρέψουν την διεξαγωγή του Ιεράπετρα City Run vol I στις 19/6/21 η ημερομηνία θα μεταφερθεί την συντομότερη δυνατή .

Σας περιμένουμε στην Ιεράπετρα…

Ιεράπετρα City Run vol I

Η Οργανωτική Επιτροπή