Ιεράπετρα: Η αγορά εργασίας αγκαλιάζει τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ

1:19 μ.μ. - Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022
01:06 μ.μ. - Δευ, 27/19/2022
Image: Ιεράπετρα: Η αγορά εργασίας αγκαλιάζει τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ

Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Εμμ. Χριστοδουλάκης, η προϊσταμένη Λογιστηρίου του Sunshine Πόπη Καρτσάκη και η υπεύθυνη του English Institute G. Avramopoulou Γεωργία Αβραμοπούλου μίλησαν στον Ηχώ 99,8

Σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας του σχολείου και ανοίγματος προς την κοινωνία και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε μαθητές να εργαστούν ή να μάθουν ξένες γλώσσες, το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο Sunshine και το English Institute G Avramopoulou.

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ιεράπετρας κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις δυνατότητες που υπάρχουν για τους μαθητές μετά την αποφοίτησή τους από το ΕΕΕΕΚ και το πόσο σημαντικό είναι, επιχειρήσεις να αγκαλιάσουν τα παιδιά αυτά ανοίγοντας τους νέους δρόμους και προοπτικές. Όπως τόνισε στο ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας οι μαθητές εκπαιδεύονται στα εργαστήρια Γεωπονίας και Τουριστικών Επιχειρήσεων αποκτώντας γνώσεις σε τομείς όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητας επιχειρήσεων στην περιοχή της Ιεράπετρας. Στο κάλεσμα λοιπόν του σχολείου υπήρχε ανταπόκριση και παλαιότερα από επιχειρήσεις αλλά και τώρα από το Ξενοδοχείο Sunshine αλλά και το English Institute G Abramopoulou, τις οποίες και ευχαρίστησε ευχόμενος καλή μελλοντική συνεργασία.

Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ κ. Χριστοδουλάκης, η προϊσταμένη Λογιστηρίου του Sunshine κα Πόπη Καρτσάκη και η υπεύθυνη του English Institute G Avramopoulou κα Γεωργία Αβραμοπούλου μίλησαν στον Ηχώ 99,8 αναδεικνύοντας ο καθένας από την πλευρά του τα οφέλη αυτής της συνεργασίας, μακριά από διακρίσεις και με επίκεντρο πάντα το καλύτερο για τους αποφοίτους.

Ακολουθεί συνέντευξη: