Ιεράπετρα: Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας το Σάββατο 13 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία

9:44 π.μ. - Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021
09:03 π.μ. - Τετ, 10/44/2021
Image: Ιεράπετρα: Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας το Σάββατο 13 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία

Ο Γιώργος Τομαδάκης μιλά στον Ηχώ 99,8 και εξηγεί

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί τηρουμένων των μέτρων, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και όχι μόνο.

Ήταν μια πρόταση πολιτών που δεν μπορούν να μένουν απαθείς απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν, μια πρόταση που υιοθετήσαμε δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο κ. Γιώργος Τομαδάκης, μέλος της Επιτροπής Πολιτών Ιεράπετρας και μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Χωριού. Πρόσθεσε ότι είναι ένα κάλεσμα ανοιχτό , για την αστυνομική βία και βέβαια δεν εννοούμε όλων των αστυνομικών, τόνισε σχολιάζοντας στη συνέχεια όλα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη. Σημείωσε ότι πρέπει να βγάλουμε τα ιδεολογικά μας γυαλιά και να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να έχουμε λόγο. Βλέπουμε ότι καταργήθηκαν τα δημοτικά δημοψηφίσματα, περνάνε τον πτωχευτικό κώδικα, περνάνε νομοσχέδια ξεπουλήματος της χώρας, τους δασικούς χάρτες , περνάνε νομοσχέδια ερήμην των πολιτών, φτωχοποιείται ο κόσμος. Ενάντια σε όλα αυτά διαμαρτυρόμαστε. Δεν είναι μόνο ένα μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής βίας. Αυτές οι Ομάδες , μηχανοκίνητες, έχουν αποθρασυνθεί, δρουν με κυβερνητική εντολή και έχουν συγκεκριμένο στόχο. Από την άλλη και οι ίδιοι οι ευσυνείδητοι αστυνομικοί δεν τολμούν να μιλήσουν. Η Αστυνομία πρέπει να είναι φίλη με τον πολίτη όχι κράτος κατοχής. Ενάντια σε αυτό διαμαρτυρόμαστε και ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας και της φτωχοποίησης του κόσμου ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες, τόνισε ο κ. Τομαδάκης.

Ακούστε εδώ αναλυτικά όσα δήλωσε:

-

hxonews