Ιεράπετρα: Καταγγελία για εκδικητική συμπεριφορά του ΔΕΔΔΗΕ σε συμπολίτη μας

11:45 π.μ. - Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022
11:09 π.μ. - Τετ, 07/45/2022
Image: Ιεράπετρα: Καταγγελία για εκδικητική συμπεριφορά του ΔΕΔΔΗΕ σε συμπολίτη μας

Ακούστε τι δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο καταγγέλλων

Την ταλαιπωρία που υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια από τη ΔΕΔΔΗΕ περιγράφει σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 πολίτης από την Ιεράπετρα.

Όπως αναφέρει, από το 1983 έχει φτιάξει ένα αυθαίρετο σπίτι για να στεγάσει την οικογένειά του και αναζητούσε τρόπο ηλεκτροδότησης. Έκανε ένα πηγάδι για να μπορέσει να πάρει ρεύμα και από εκεί να ηλεκτροδοτήσει το αυθαίρετο σπίτι. Έγινε βέβαια αντιληπτός από τη ΔΕΗ και από τότε πληρώνει εργοταξιακό τιμολόγιο.

Το 2010 νομιμοποίησε το σπίτι και το 2016 καταθέτει τα χαρτιά για αλλαγή από εργοταξιακό σε οικιακό. Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι πρέπει να τοποθετηθούν δυο κολώνες στο οικόπεδο για να μπει αλλού ο μετρητής. Τις οποίες κολώνες θα πρέπει να επιβαρυνθεί ο ίδιος με 1500 ευρώ. Αυτά τα χρήματα όμως δεν τα διαθέτει. Θέτει λοιπόν το ερώτημα, τώρα που είναι εργοταξιακό με τον συγκεκριμένο μετρητή δεν κινδυνεύει και θα κινδυνεύσει εάν μετατραπεί σε οικιακό ; Προσθέτοντας ότι έχει έρθει σε επαφή με τον προϊστάμενο στην Ιεράπετρα αλλά και τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Λασιθίου χωρίς να έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Μέσα σε όλα αυτά δεν μπορεί να αξιοποιήσει παροχές όπως αλλαγή ηλεκτρικών συσκευών, αναφέρει.

Ακούστε εδώ την καταγγελία