Ιεράπετρα: Κατάθεση προτάσεων στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ για έργα ύψους άνω των 16.500.000€

8:50 π.μ. - Σάββατο, 3 Απριλίου 2021
08:04 π.μ. - Σάβ, 03/50/2021
Image: Ιεράπετρα: Κατάθεση προτάσεων στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ για έργα ύψους άνω των 16.500.000€

Ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Εσωτερικών

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στυλιανό Πέτσα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάθεση προτάσεων από τον Δήμο Ιεράπετρας στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», καθώς και σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, μετά το πέρας της συνάντησης: «Ο Δήμος Ιεράπετρας αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που προσφέρεται με εντατική και συστηματική δουλειά συνέταξε και κατέθεσε στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ  μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις στην ύδρευση, στην άρδευση, στη διαχείριση των ανακυκλώσιμων αποβλήτων, σε δράσεις αντισεισμικής προστασίας και ηλεκτροκίνησης, στην ανέγερση Μουσικού Γυμνασίου, Δημαρχείου κ.α. συνολικού προϋπολογισμού άνω των 16.500.000€. 

Ενημερώσαμε αναλυτικά τον Υπουργό για τη μέχρι τώρα υποβολή των προτάσεων μας - καθώς στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η κατάθεση και νέων – με τον κ. Πέτσα να  εκφράζει τη στήριξή του για την άμεση αξιολόγησή τους. 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να εντάξουμε τα έργα, τα οποία ήταν στο πρόγραμμά μας και τα χρειάζεται εδώ και πολλά χρόνια η Ιεράπετρα  και να προχωρήσουμε τάχιστα στη δημοπράτηση και υλοποίησή τους.

Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανό Πέτσα, για την γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία.»